Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 4 питання, які варто поставити йому на першому побаченні

4 питання, які варто поставити йому на першому побаченні

Щоб зрозуміти чи підходить він тобі користуйся нашими контрольними питаннями.

spilkuvannya-na-pershomu-pobachenni.jpg (32.12 Kb)
Як ти ставишся до пригод?
Це питання - не тільки привід для того, щоб поговорити про самі божевільні подорожі в його і твоєму житті. З його допомогою можна зрозуміти, яким він буде чоловіком і взагалі, чи готовий він для сімейного життя. Рівень ризикованості кожного з вас повинен плюс-мінус збігатися, інакше домовитися і побудувати міцний союз вам буде вкрай важко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:6 порад, як не втратити друзів, зустрічаючись з хлопцем

За що у своєму житті ти найбільше вдячний?
Це питання може багато розповісти про його систему цінностей, втім, як і про те, чи збігається вона з твоєю. Приміром: хлопець, який вдячний долі за живих здорових батьків і вірних друзів - це одне, а хлопець, для якого найціннішим є покупка нової машини - це зовсім інше.

Що було кращим, а що - гіршим в твоєму дитинстві?
Хитрість у тому, щоб розпитати його про минуле так, щоб це не виглядало занадто підозріло. Дізнавшись, у якій сім'ї і в якому оточенні він ріс, ти почнеш приблизно розуміти, чого від нього чекати в любовних відносинах. Врахуй, що складне дитинство, як правило, позначається на майбутньому чоловіка: ні, ми не говоримо, що в такому випадку тобі потрібно одягатися і йти, просто попереджаємо, що в процесі спілкування можливі гострі кути, недовіра, образи і тобі потрібно бути до цього готовою.

Якби ти міг отримати все, що завгодно, то яким було б життя твоєї мрії?
Останнє питання прояснить для тебе тип, до якого відноситься хлопець і те, хто він насправді: кар'єрист або вічний студент? Чи хоче він велику і дружну сім'ю або мріє про вільне холостяцьке життя, як у Х'ю Хеффнера? А це ключові речі, про які важливо знати з самого початку відносин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 09.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1257

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: