Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 6 фактів про статевий орган чоловіка, які тебе шокують

6 фактів про статевий орган чоловіка, які тебе шокують

Куріння може зменшити статевий член
Захоплення сигаретами може привести не тільки до проблем з легенями, але до неприємностей з чоловічим достоїнством. Воно може зменшитися на цілий сантиметр! Та й проблеми з ерекцією "в комплекті" додаються. Любителям сигарет варто згадати про це, коли в черговий раз захочеться курити.

priapizm-u-muzhchin-simptomy-i-prichiny-660x440.jpg (34.06 Kb)
Типи пенісів
Існує два типи пенісів. Перший тип в стані ерекції розширюється і подовжується. Чоловічі члени другого типу мають досить значні розміри весь час. В процесі ерекції пеніс лише трохи збільшується.

Час для задоволення
В середньому чоловічий оргазм триває близько 6, а ось жіночий - близько 20. Начебто все добре, і свято на вулиці жінок тільки починається ... Але ж нерідко дочекатися цих 20 секунд щастя стає досить складно.

Аномалії нижче пояса
Деякі чоловіки можуть страждати від еректильної дисфункції, яка називається приапизм. Вона проявляється наявністю постійної ерекції, яка, до слова, може не проходити протягом 4-5 годин. Ще одна аномалія - діффалія - наявність двох статевих членів. Однак чоловіки, які страждають від цієї напасті, зовсім не радіють наявності цілих двох достоїнств. А все тому, що ці органи в досить рідкісних випадках можуть нормально функціонувати. Вихід із ситуації один: хірургічним шляхом позбутися менш розвиненого органу і розпрощатися з ним назавжди.

Пеніс з шипами і кістками
Еволюція внесла свої корективи у зовнішній вигляд статевого члена. Сотні тисяч років тому у чоловіків були пеніси з шипами. Вважається, що ці структури сприяли швидшому досягненню оргазму. В період еволюційного розвитку чоловіки "втратили" і кістку в пенісі. Навіщо "кістяний" член був потрібен нашим предкам, незрозуміло, але ось у мавп кістка в члені все ж залишилася.

Обрізання
Обрізання - досить суперечлива процедура, вдаватися до якої хочуть далеко не всі. Але все ж з нею пов'язано кілька цікавих фактів. Багато хто впевнений у тому, що після обрізання розмір члена зміниться. Але насправді це не так. Обрізання може проводитися з різними цілями. Починаючи від релігійних (посвята Богові - серед іудеїв і мусульман) і закінчуючи медичними (профілактика ряду захворювань). Обрізання не впливає на розмір статевого члена, зате злегка притупляє чутливість органу. Чоловіки, які піддалися обрізанню, можуть займатися сексом довше, а їх оргазм не настає дуже швидко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

02:00, 25.07.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 13030

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: