Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / 10 хвилин на день зроблять ваші ноги ідеальними

10 хвилин на день зроблять ваші ноги ідеальними

Ці вправи для корекції ніг універсальні - худі ноги повніють, а повні ноги стають стрункішими. Виявляючи велике терпіння і наполегливість можна зменшити навіть легку кривизну. Крім гімнастики для ніг, корисно займатися ходьбою, танцями, плаванням, кататися на ковзанах і велосипеді.

kak-nakachat-krasivye-nogi-devushke.jpg (25.51 Kb)
1. Лягти на спину. Зігнути одну ногу в коліні, обхопити її руками, притиснути до грудей і погойдатися кілька разів, повернутися у вихідне положення. Потім іншою ногою.

2. Встати прямо, ноги на ширині плечей. Нахилятися вперед, не згинаючи колін, намагаючись обхопити руками щиколотки ніг. Зробіть в такому положенні 2-3 глибоких нахилу, потім випряміться.

3. Сидячи, підійміть одне коліно до грудей, візьміться за стопу руками, випряміть ногу, відведіть її убік, знову зігніть в коліні. Потім іншою ногою.

4. Сидячи на підлозі, ноги зігнути в колінах, щоб вони стосувалися грудей, в цьому положенні повільно лягайте на спину і повертайтеся у вихідне положення.

5. Встати однією ногою на стілець і виконати рух, ніби хочете влізти на нього, щоб інша нога повністю випросталася, сильно напружуючи м'язи ноги, потім опустіть ногу на підлогу. Потім поставте іншу ногу на стілець.

6. Біг на місці з високим підніманням колін. Зробіть невелику перепочинок і повторіть ще 2 рази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ця звичка додає тобі 5 кг

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 26.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2913

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: