Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Коли тренуватися "совам" і "жайворонкам"

Коли тренуватися "совам" і "жайворонкам"

Нові дослідження в області фітнеса, показали, що заняття спортом безпосередньо після ранкового пробудження небажані й не прийнятні для нервової системи. Вчені радять любителям здорового способу життя прислухатися до внутрішнім годинником свого тіла, а не дивитися на годинник на стіні. Деталі дослідження, в нашому матеріалі...

x1x6cuqc9nm100.jpg (15.96 Kb)
За словами вчених, час для тренувань потрібно підбирати згідно з особистими біоритмам. Наприклад, якщо твій фізичний пік активності ранок, то можеш сміливо підключати ранкові і денні тренування. Згідно з проведеними дослідженнями, "жайворонки" досягають найвищої спортивної форми близько полудня, а пік "сов" наступає в 20:00 вечора. Так звані "голуби", що не відносяться ні до однієї з цих двох категорій, найкраще тренувалися приблизно о 4 годині дня.

Це своєрідне відкриття особливо важливо для "сов", яким часто рекомендують займатися вранці або в першій половині дня. Виявилося, що якщо вони дотримуються цієї поради, то їх результативність тренувань знижується на 26%. І загальний тонус організму знижується, і всі захисні механізми тіла переходять на низький режим. Але найцікавіше, що і "жайворонки" не так сильно потребують раннього підйому, адже організму все одно потрібно кілька годин на "розкачку".

Автори дослідження вважають, що прихильникам здорового способу життя і професійним спортсменам потрібно обов'язково прислухатися до внутрішнім годинником свого тіла, підбираючи саме той час для тренувань, коли вони відчувають себе найбільш комфортно. Роби висновок - не йди проти природи свого тіла.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Сексуальний прес можна отримати за 2 хвилини

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 28.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1300

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: