Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Чому складно накачати кубики преса

Чому складно накачати кубики преса

Розбираємо причини, чому так важко обзавестися заповітними кубиками преса і як цей процес прискорити. Всі нюанси + рекомендації в нашому матеріалі...

kachaem-press-doma.jpg (22.86 Kb)
Отже, для початку прописна істина - прес кубиками є у кожного, але зазвичай вони сховані під шаром жиру. І є у тебе ці кубики, просто тому, що так уже влаштовані м'язи, а видно кубики стає тільки при виразно низькому відсотку жиру в організмі.

Тому досягнення кубиків преса йде тільки через правильну дієту, а вже потім через тренування. Ось ми і прийшли до самого хвилюючого питання. Ти качаешь прес, а кубиків все не видать, у чому заковика? Так от, запам'ятай - посилене тренування м'язів черевного преса не спалює жир в області живота і талії, якщо харчування не відбудовано. Ще один важливий момент: спалювання жиру в якомусь конкретному місці не реально. Не існує вправ і методик, щоб прибрати жир тільки на животі або талії. Будь-яка вправа на прес задіє і розвиває м'язи повністю.

Кількість повторів теж не має значення. Навіть якщо ти скрутили 200 разів, кубики від цього не з'являться, особливо якщо у тебе немає до цього генетичної схильності. Краса і розташування кубиків - дано природою, прес не можна зробити рівним, якщо він не такий від народження. Але ти можеш вплинути на свій прес дієтою.

Основні правила харчування для формування преса:

- Розрахуй денну норму калорій і харчуйся відповідно до неї, щоб не набирати зайву вагу.
- Третина прийнятої їжі повинна складатися з білка тваринного і рослинного походження.
- Дві третини харчування повинні складати складні вуглеводи. Жири повинні складати невелику частину твого раціону і бути переважно рослинними.
- Пий воду, не менше 2 літрів щодня. Харчуйся дрібно, невеликими порціями 6 разів на день. І так, сніданок - обов'язковий!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли тренуватися "совам" і "жайворонкам"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 31.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1930

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: