Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Яким фітнесом найкраще займатися навесні

Яким фітнесом найкраще займатися навесні

Весна - вдалий час для того, щоб почати "нове і світле життя", взятися за свою фігуру і харчування. Не знаєш, яким фітнесом найкраще займатися навесні? П'ять найбільш весняних видів спортивної активності в нашій добірці.

pljppqb2zhk.jpg (27.03 Kb)
Біг

Звичайно ж, біг! Біг на свіжому повітрі - один з найпопулярніших видів спортивного дозвілля. Віддані шанувальники спорту готові займатися ним практично цілий рік, але саме навесні в лісах і парках з'являються цілі натовпи бігунів.

Катання на роликах

Ролики займають почесне друге місце після бігу. Під час їзди на роликах основне навантаження припадає, насамперед, на ноги. Тренуючись регулярно, можна дуже скоро добитися хорошого рельєфу литкових м'язів і підтягнути сідниці.

Велоспорт

Відмінна тренування для ніг, стегон, сідниць і рук. Велоспорт, слідуючи європейським тенденціям, в останні кілька років почав активно набирати популярність - і як фітнес, і як відмінне проведення часу.

Воркаут

Або як його ще називають "дворовий спорт". "Воркаут" - це сучасний напрям вуличного фітнесу, що включає виконання різних вправ на спортмайданчиках, турніках, сходах та інших конструкціях, яке на сьогоднішній день дуже популярно.

Стрибки на батуті

Стрибки на батуті - відмінна розвага, яке крім позитивних емоцій додасть тобі хорошу фізичну форму. Веселі заняття на батуті легко і невимушено допоможуть тобі перемогти целюліт, зменшивши жировий прошарок і поліпшивши тонус шкіри. Пару тижнів таких стрибків і ти помітиш, як зміцниться мускулатура, покращиться кровообіг, нормалізується робота серцевого м'яза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як надати грудям красиву форму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 02.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1331

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: