Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Гімнастика для боротьби із целюлітом

Гімнастика для боротьби із целюлітом

Щоб там не говорили, а різноманітні креми та обгортання проти целюліту у боротьбі з ним дають лише короткочасний косметичний ефект. НАйкраще в цьому допомагає спорт.

fitness-program-for-women.png (190. Kb)
1. Починати треба з присідань, тому вони майже миттєво стимулюють кровообіг. Встаньте рівно і витягніть руки перед собою. Потрібно зробити 10 повільних і глибоких присідань.

2. Випряміться. Потрібно одну ногу відставити назад, а другу зігнути в коліні. Злегка нахиліться вперед і обидві руки покладіть на коліно і один на одного. Не забувайте тримати спину прямо. Замріть секунд на 10-20. Тепер і на іншу ногу зробіть цю ж вправу. Раз 10 повторити.

3. Тепер рівно ляжте на спину і вдихніть. Витягнувши руки над головою, в момент видиху потягніть вперед верхню частину корпусу. Як можна далі нахиліться вперед, при цьому спираючись на п'яти. Затримайтеся секунд на 10-20 в цьому положенні. Тепер опустіться назад, зробивши вдих. Знову повторіть цю вправу 10 разів.

4. Знову ляжте на спину. На праве коліно покладіть ліву ногу. Двома руками потягніть вгору праве стегно. Протягом 20 секунд цю позу потрібно утримати. Постарайтеся не відривати від підлоги спину. Вправу повторювати рази по 4 на кожну ногу.

5. Тепер потрібно перевернутися на правий бік і лівим ліктем спертися об підлогу. Ліву ногу піднімаємо вгору і опускаємо, не торкаючись до правої. Тепер те ж саме, але на іншому боці. Повторювати раз по 10 з кожної ногою.

6. Нешироко розставте ноги і станьте прямо. Ноги в колінах трохи зігніть. Випніть живіт вперед. Тяжкість тіла перенесіть на одну ногу. Потрібно утримати цю позу, поки, як мовиться, не почнуть м'язи "горіти". Для кожної ноги повторіть цю вправу рази 3.

7. Вставши прямо, поставте ноги якомога ширше. Потрібно виконати напівприсідання таким чином, щоб стегна було паралельні підлоги, а ноги утворили прямий кут. Затримайтеся секунд на 20 в такому положенні. Повторіть кілька разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як привести тіло у форму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 01.06.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1657

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: