Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Комплекс вправ для стрункості

Комплекс вправ для стрункості

Комплекс нескладних вправ, які допоможуть завжди залишатися в строю підтягнутих і спортивних.

967cff6802aa5f5a1211aa6c0716f0dc_cropped_630x350.jpg (10.7 Kb)
Удари ногами

Працюють м'язи стегон і сідниць. Постав ноги на ширину плечей, руки тримай перед корпусом, стиснувши кисті в кулаки. Підніми праву ногу, зігнуту в коліні, і випрями її, ніби робиш удар знизу вгору. З попереднього положення зроби випад, опускайся вниз до прямого кута в колінах і зафіксуй корпус. Вернись в висхідне положення і виконай все з лівої ноги.

Удари руками

Працюють м'язи рук і спини. Постав ноги трохи ширше плечей, злегка зігни їх у колінах. Руки тримай перед корпусом, стиснувши кисті в кулаки. Відштовхнися ногами від підлоги і під час стрибка з'єднай стопи. Приземлися на злегка зігнуті ноги і виконай почергові удари руками. Бий, додавши максимальних зусиль.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Фітнес - вправи за типом фігури

Віджимання

Працюють м'язи рук і грудей. Сядь навпочіпки, відірви п'яти від підлоги і пручайся руками в підлогу. Широко розстав долоні. Одним рухом, перенісши вагу тіла на руки, вийди в пряму лінію від п'ят до маківки і виконай віджимання. Знову повернися стрибком в положення "упор присівши".

Підйоми корпуса

Працюють м'язи преса. Ляж на спину, ноги зігни в колінах, поперек притисни до підлоги. Піднімай корпус і виконуй почергові удари руками над колінами. Додай невелике скручування корпусу і максимальну силу удару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 20.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1957

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: