Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Качаємо прес: 2 важливих моменти

Качаємо прес: 2 важливих моменти

В погоні за ідеальним пресом багато жінок не враховують думку професіонала, а дарма. МіЛеді розповість вам сьогодні два важливі моменти, що стосуються тренувань м'язів живота.

yak-kachati-pres-v-domashnh-umovah_752.jpeg (21.28 Kb)
Два важливих моменти від інструкторів з фітнесу. Вони допоможуть тобі прискорити процес схуднення і сформують ідеальний прес.

Момент перший: тобі не варто намагатися «знежирювати» прес
Усім жінкам, без винятку, природою запрограмовано мати трохи більше кількості жирових запасів на животі, ніж чоловікам. І всі професійні спортсменки домагаються «кубиків», як правило, тільки завдяки інтенсивним тренуванням на знос, що не дуже добре позначається на репродуктивній системі. Для того щоб тобі підтягнути живіт, багатьом жінкам достатньо виконувати 3 підходи по 25 скручувань, 30 підйомів ніг лежачи на підлозі в день і дотримуватися збалансованої дієти. От і все! Не потрібно титанічних зусиль, травм і тренувань до упаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ 4 ефективні вправи в басейні

Момент другий: виконуй вправи в спокійному темпі
Чим більш повільно, рівномірніше і без збивання дихання ти будеш робити скручування, підйоми ніг і інші вправи, які задіють м'язи преса, тим кращим він у тебе буде. Саме повільний темп дозволяє контролювати техніку і стежити, щоб спина не перенапружувалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:40, 25.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2534

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: