Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як накачати прес стоячи: новий ефективний метод

Як накачати прес стоячи: новий ефективний метод

Тренери не втомлюються повторювати: щоб тренування працювали, потрібно постійно міняти комплекси вправ, щоб м'язи не звикали до рутинних рухів. Так що прибирай свою лавку для преса і вставай до стінки.

press-stoya.jpg (15.68 Kb)
1. Нахили в сторони
Візьми в обидві руки по гантелі, опусти руки паралельно корпусу. Нахиляйся вліво і вправо, стежачи за тим, щоб тіло перебувало в одній площині, не нахилятися ні вперед, ні назад. Повтори 15 разів в кожну сторону.

2. Махи ногами
Утримуючи спину прямою, піднімай ногу, прагнучи торкнутися носком кінчиків пальців протилежної руки. Якщо не дотягуєшся - не страшно, головне - тримай прес напруженим, а спину - прямою! Повтори 15 разів з кожною ногою.

3. Півколо торсом
Постав ноги на ширині плечей, руки на талію і, втягнувши живіт і не прогинаючись у попереку, нахилися вперед, обличчям вниз. Енергійно повернись до правого стегна, потім до лівого, повернися у вихідну стійку. Повтори 30 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Знайдена формула ідеального тренування

4. Підйом коліна
Постав ноги на ширині плечей і по черзі піднімай коліна до протилежного плеча. Якщо це занадто легко, візьми одну гантелю обома руками і піднімай руки при підйомі коліна, а опускай при поверненні у вихідну позицію.

5. Прогин назад
Постав обидві долоні на поперек і відхиляйся назад, не притискаючи підборіддя до грудей. Дійшовши то точки максимального прогину, повільно (це важливо!) Повертайся у вихідну позицію. Увага: якщо ти відчуваєш біль у попереку, негайно припини вправу і виключи його з тренування. Якщо все гаразд, повтори 15 разів.

6. Гребля
Візьми одну гантелю. Стоячи звершуй рухи руками так, немов пливеш на каное і по черзі гребеш веслом то зліва від корпусу, то справа. Зроби 15 помахів кожною рукою.

7. Стрибки
Зігни коліна, руки постав на талію. Підстрибни якомога вище, розвівши руки і ноги в сторони, як зірка. Зроби як мінімум 20 стрибків, не зупиняючись ні на секунду.

8. Відштовхування від стіни
Встань впритул до стіни, притисни потилицю, лопатки, сідниці і п'яти. Повільно відхиляйся вперед, по черзі відриваючи від стіни все, крім п'ят. Потім так само повільно повернися назад. Повтори 30 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 11.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2827

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: