Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / 4 ефективні вправи для ніг і живота

4 ефективні вправи для ніг і живота

За допомогою цього невеликого комплексу з чотирьох вправ можна помітно зміцнити м'язи живота, стегон і ніг. Для виконання вправ вам не знадобиться складне спортивне оснащення - досить жіночої гантелі вагою від 1,5 до 3 кг (згодиться і пластикова пляшка з водою). В якості опори підійде будь-яка стіна.

lnp_5123a6eac7.jpg (27.56 Kb)
1. Повороти
Початкове положення: стоячи, ноги на ширині плечей. Руки витягнуті вперед з гантелей (її вагу підбирайте по ваших силах). Робимо повороти вліво-вправо, максимально відводячи руки за спину. Виконуємо 10-20 разів.

2. "Маятник"
Початкове положення: стоячи, стопи розташовані паралельно, максимально близько один до одного. У витягнутих напівзігнутих руках на рівні обличчя тримаємо гантель. Нахиляємося максимально низько до зовнішньої сторони ноги, опускаючи гантель паралельно стопам. Так само робимо нахил до іншої ноги. Повторюємо без зупинок 10-20 разів.

3. Зворотні повороти
Початкове положення: стоячи обличчям до стіни, спираючись на неї руками. Починаємо стрибати невисоко і швидко, повертаючись до стіни поперемінно то лівим, то правим стегном, не відриваючи при цьому рук. Виконуємо 1-2 хвилини.

4. Біг на місці
Починаємо бігти максимально швидко, високо піднімаючи коліна паралельно підлозі. Виконуємо 30-60 секунд. Кожну вправу з цього комплексу потрібно виконати в 2-3 підходи. Якщо щодня приділяти такій зарядці близько 40-ка хвилин, результат буде помітний вже через місяць. Піде жир з боків, живіт стане плоским і пружним, стегна і сідниці - міцними і рельєфними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:30, 24.07.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 2847

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: