Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як остаточно не заплисти жиром під час карантину

Як остаточно не заплисти жиром під час карантину

На цей час не варто запускати себе, щоб потім не шкодувати.

Хоча офіційно карантин в Україні триває до 24 квітня, мало хто сумнівається у тому, що його додатково продовжать. Зараз вже лунають заяви про те, що він може тривати до середини або навіть кінця травня. При цьому його умови будуть ставити все жорсткішими, адже навіть заняття на відкритих спортивних майданчиках тепер може проводити лише одна людина одночасно. А якщо ще й врахувати обов'язковість носіння маски, котру практично неможливо знайти в аптеці, то суттєво збільшується вірогідність того, що найближчі півтора або два місяці ми проведемо виключно вдома.

bodidivchata.jpg (35.72 Kb)

Зважаючи на це, наш маршрут тепер обмежується напрямком комп'ютер - холодильник, тому не набрати зайві кілограми практично неможливо. Звісно, цьому не надто зрадіє ваш організм, тому йому варто трохи допомогти. Найперше, потрібно зайти на сайт Інтернет-магазину спортивної фармакології Farmbody farmbody.com.ua, де можна придбати абсолютно все для заняття якісного заняття спортом навіть у домашніх умовах. Там є різноманітні стероїди, анаболіки, а також все, що потрібно для фітнесу та йоги. Окремим пунктом варто згадати спортивне харчування, бо якщо ваш організм звик до певної порції щоденного білка, то однозначно не потрібно переривати процес його прийому. Можна на даному сайті придбати препарати різних категорій, включаючи спортивні жирозжигателі, гормони росту та ще багато чого іншого.

Сьогодні вкрай важливою є форма оплати та доставки товару, адже все бажано проводити максимально віддалено. Отож, оплатити ви цілком спокійно зможете власною банківською картою або ж накладним платежем вже у відділенні, куди буде доставлено товар. Доставка, наприклад, "Новою поштою" можлива як просто на найближче до вас відділення, так і за допомогою кур'єра, коли замовлення принесуть просто під двері. Звісно, перед замовленням у вас є можливість поспілкуватися з консультантом, котрий обов'язково допоможе визначитися з вибором і дасть будь-які потрібні поради щодо товару. Варто додати, що в даному магазині постійно діють акції та знижки, тому економити в умовах карантину цілком реально.

Наостанок варто зазначити, що не варто доводити себе тренуваннями до повної знемоги. Ваше завдання - підтримувати тіло у хорошому стані, але не виснажувати його настільки, щоб всі його сили йшли виключно на відновлення. І якщо все так і буде, тоді після завершення карантину ви зможете гайнути на пляж і вразити присутніх своїми відмінними формами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

02:39, 05.05.2020
Автор: admin
Переглядів: 1319

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: