Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Готуємось до пляжного сезону: 5 найефективніших вправ для підтягнутих ніг та сідничок

Готуємось до пляжного сезону: 5 найефективніших вправ для підтягнутих ніг та сідничок

12_skruchivanija-press_1.png (179.15 Kb) Ви приміряли ваш улюблений купальник і виявили, що він став вам затісний? Саме час позбутися від зайвих кілограмів.
1 . Випади: Зробіть крок вперед правою ногою, присядьте, зафіксуйте положення. Поверніться у вихідне положення. Повторіть по 10-15 разів для кожної ноги.

2 . Зліва від себе покладіть на підлогу скручений рушник і станьте на праву ногу; коліно злегка повинно бути зігнуте, руки зігнуті під кутом 90 градусів. Тримаючи спину рівно, перестрибніть через рушник на ліву ногу , потім на праву. Продовжуйте виконувати вправу в швидкому темпі протягом 1 хвилини.

3 . Стати рівно, руки повинні бути зігнуті. Злегка присядьте і зроби стрибок вперед. Стрибніть назад, потім зробіть стрибки вправо, в центр і вліво. Виконайте вправу в тій же послідовності 8 разів.

4. Махи назад: станьте в позу на коліна та лікті та почергово виконайте махи вгору ногою, зігнутою в коліні - повторіть по 15 разів для кожної ноги.

5. Класичні присідання - правильна техніка виконання в наших відео.

М'язи ніг та сідниць за рахунок того, що це одні з найбільших груп м'язів в тілі людини, можна підкачати досить швидко - перші результати будуть помітні через місяць-півтора.

Тому не лінуємось - вперед до роботи над собою!)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 11.06.2014
Автор: redaktor
Переглядів: 2602

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: