Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Похудання / Обманути голод легко!

Обманути голод легко!

У кожної з нас бувають такі дні, коли на нас нападає шалений "жор" і ми не можемо зупинитися, щоб не істи щось бодай годину чи пів. Але як же тоді мрія про струнке тіло, якщо шлунок так і просить ту апетитну булочку з ванільною пудрою? Ми знайшли вихід - шлунок можна обманути. Як саме - читайте далі.

1373540020-558117-995601.jpg (26.56 Kb)

Пийте

Почуття голоду можна притупити рідиною - соками, несолодким чаєм, знежиреним кефіром або навіть негазованою мінералкою з лимоном чи апельсином.

Кольори

Уникайте на кухні та в офісі жовтого, червоного та оранжевого кольорів - це розпалювачі апетиту. Використовуйте замість них синій колір.

Згадуєм про ляльок

Аби багато не наїдати, використовуйте маленький посуд. Так, навіть якщо ви накладете собі їжі та ще й з горочкою, то порція все одновийде менше, ніж у звичайній тарілці.

Табу на спеції та соуси

Відмовтесь від прянощів, спецій та соусів, які лише розпалюють апетит і викликають спрагу.

Візуалізація

Перед тим, як сісти за стіл уявляйте себе худенькою і повітряної, в новій сукні і з коханим чоловіком під руку. Як ви після цього зможете багато зжерти?

На сніданок - молочне

Обов'язково снідайте і тільки молочними продуктами - йогуртом, сиром, запіканкою. Вони зарядять вас енергією і нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту.

П'ятиразове харчування

Їжте п'ять разів на день маленькими порціями - це дозволить вам не переїдати і забути, що таке голод.

Ваніль і кориця

Купіть ванільні або коричні палички і нюхайте їх, як тільки захочеться їсти. Ці солодкі запахи притупляють почуття голоду, особливо якщо виникло гостре бажання з'їсти солодке.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 16.09.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1673

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: