Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Похудання / Тренажери, які допомагають схуднути

Тренажери, які допомагають схуднути

Тренування в спортзалі не приносять бажаного результату? Щоб спалити максимальну кількість калорій за одне тренування, приділяй більше часу заняттям на тренажерах .про які ми розповімо нижче.

galeria9.jpg (31.9 Kb)
Бігова доріжка. Вона тренує всі групи м'язів і зміцнює серцево-судинну систему. Щоб біг на доріжці був максимально корисним, одягай правильне взуття: підошва не повинна бути занадто товстою, а каблук - занадто високим.

la-bigorexie-quand-le-sport-devient-une-addiction.jpg (39.96 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підтягнуті сідниці всього за тиждень

Велотренажер. Він не настільки ефективний, як бігова доріжка. Однак велотренажер знімає додаткове навантаження з колінних суглобів і внутрішньої поверхні стегна.

sportbu__bournemouth_university_slideshow_image_1.jpg (30.65 Kb)

Степпер. Даний тренажер не тільки допомагає спалити зайві калорії, але і відмінно тренує сідниці і задню поверхню стегна.

gigant_242.jpg (26.23 Kb)

Еліпсоїд. Він об'єднує в собі роботу всіх трьох перерахованих вище тренажерів. Еліпсоїд тренує ноги і ефективно спалює в них жир.

e5000__0182_fm.jpg (22.93 Kb)

Гребний тренажер. Він опрацьовує м'язи ніг, рук, плечей і спини. Але будь обережна: займаючись на цьому тренажері, ти ризикуєш травмувати поперековий відділ хребта.

grebny-e-trenazhery-dlya-doma-.jpg (26.83 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 19.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1971

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: