Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / 3 причини стати на лижі

3 причини стати на лижі

Насправді їх набагато більше. Але ці три точно переконають змінити табір пляжників на планету гірськолижників. Якщо ти ще там не побувала, звичайно.

1355221150_02000000.jpg (17.31 Kb)
Стати сексі

Надійна підкладка лижних штанів згладжує зайві опуклості. А в місцях, що вимагають об'єму, він з'являється в потрібних пропорціях. Приємніше витратити 700 ккал за годину спуску на свіжому повітрі, ніж за півтора на біговій доріжці в залі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фітнес-вправ, які працюють миттєво

Знайти бойфренда

Увечері після підкорення сніжних схилів лижники збираються в місцевих теплих закладах на "апре скі". Це вечірка, де не потрібно каблуків і радикального міні. В Австрії, наприклад, на "апре скі" розслабляються, не знімаючи лижних черевиків. Так що в тебе є всі шанси причарувати нового знайомого стріляниною очима і широтою душі.

Підкорити нові вершини

В прямому сенсі цього слова. Коли ще ти зможеш оцінити пейзаж з висоти пташиного польоту, стоячи там, куди і не всякий пернатий долетить? Там ще й глінтвейн пропонують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 10.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1585

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: