Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 10 головних речей весняного сезону

10 головних речей весняного сезону

Залишилося зовсім мало часу до приходу довгоочікуваної весни, а тому вже час поступово підготовлювати свій гардероб до нового сезону. Ми виокремили 10 головних тенденцій, які обов'язково повинні розміститися у вашому гардеробі.

1384769930_fundamentals_of_stylish_and_elegant_clothes_for_women_over_50_02.jpg (35.68 Kb)
1. Короткий топ

Ця річ знову повернулася в моду і йти з модних показів поки що не збирається. Добре поєднується зі спідницею або брюками, які мають завищену талію.

2. Комбінезон

Під цю універсальну та самодотатню річ варто лише підібрати аксесуари і образ готовий. Але найактуальнішим цієї весни буде комбінезон з деніму.

3. Довга сукня в стилі 70-х

Головне у модних сукнях майбутнього сезону - жіночність і яскравість, вільний крій і легкі, хвилясті тканини.

4. Джинсова сорочка

Цей предмет гардеробу теж родом з 70-х років. Сорочка можу бути будь-якого забарвлення: від блякло-блакитного до насиченого синього та навіть чорного

5. Широкі брюки зі стрілками

Широкі штанини роблять рухи жінки більш вільними, розкутими, виглядати вони будуть ідеально як на пишній фігурі, так і на "худишках".

6. Спідниця-міді

Актуальна фактура - від найтонкіших тканин до щільних (і навіть шкіри).

7. Сукня в стилі сафарі

Він відмінно виглядатиме і в офісі, і на гламурній вечірці. Незрівнянна жіночність в поєднанні з військовим стилем - ознака непокори і свободи.

8. Подовжений жилет

Він прекрасно вписується у базовий гардероб сучасної леді. Жилети носять поверх пальт і шуб, надягають в офіс на білі сорочки, увечері на важливий світський прийом з сукнею тощо.

9. Великі кольорові окуляри

Найголовніша і актуальна форма - це округла. Не відходять на задній план і величезні окуляри, що закривають половину обличчя. А це в свою чергу зменшує затрати на макіяж.

10. Сумка жорсткої форми

Такі сумки ідеально впишуться і в офісний гардероб, і у вихідні складуть вам відмінну компанію в подорожі або на прогулянці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке взуття носити в ожеледицю

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 22.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1583

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: