Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 7 стильних образів на будь-який випадок життя

7 стильних образів на будь-який випадок життя

Весна - час прогулянок, активного спорту, пікніків з друзями, перших побачень і захоплюючих подорожей. Спеціально для вас ми підібрали 7 найкращих весняних образів, в яких стиль і комфорт нероздільні.

yellow-jacket-fashion-week-street-style-nathalie-joos-tales-of-.jpg (31.54 Kb)
Для першого побачення

Вибирайте ніжний і романтичний образ. Підбори і відверті наряди краще залишити для походу в нічний клуб. Зверніть увагу на свіжу пастельну палітру. Цієї весни актуальні спідниці і сарафани вільного крою з білосніжного крепу. В якості деталей вибирайте рюкзаки з деніму і замші.

210111.png (624.68 Kb)

Для пікніка

Зупиніть свій вибір на джинсових шортах і білих майках. Щоб образ не став нудним, вибирайте накидки і пончо з незвичайними візерунками. Масивні намиста, браслети і кільця стануть хорошим доповненням образу.

3101110.png (344.2 Kb)

Для вечірки з друзями

Денім всіляких відтінків - musthave весни 2015. Доповнюйте джинсові речі приталеними светрами і блузами в східному стилі. Коміри, намисто і браслети вітаються. Не забудьте, що на ногах повинні бути акуратні човники.

4sfg.png (652.59 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити легінси при будь-якій фігурі

Прогулянки в парку

Цієї весни, крім деніму, актуальні всі відтінки синього і блакитного. Звертайте увагу на свіжі образи і морську тематику. Трендові візерунки - якоря, чайки, смужки.

5xfg.png (619.32 Kb)

Для активного дозвілля

Для занять спортом вибирайте комфортний одяг - шорти, картаті сорочки та джинсові рюкзаки в цій справі незамінні.

6xdcgh.png (625.5 Kb)

Для романтичної вечері

Для елегантного вечора і романтичного побачення вибирайте класичні образи. Якщо ви не любите строгий стиль, зверніть увагу на чорні джинси-скинни і шовкові блузи з принтами. Подібний наряд варто доповнити босоніжками на шпильці і елегантними аксесуарами.

7hi.png (622.12 Kb)

Для вечірнього дозвілля

Якщо ви ще не визначилися з планами на вечір, обирайте комфорт і красу в одному флаконі. Шовкові топи і сексуальні шорти у поєднанні із зручними човниками - завжди виграшний образ.

8chbdf.png (679.51 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 08.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1773

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: