Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 7 речей, які дівчина може купити в чоловічому відділі

7 речей, які дівчина може купити в чоловічому відділі

Якщо ви випадково заблукали у відділі чоловічого одягу та аксесуарів, не поспішайте шукати вихід. Краще уважно пройдіться між полицями, щоб прийти до невтішного висновку: кордон між чоловіками і жінками стрімко стирається і ми вже носимо практично однаковий одяг!

4styhx.jpg (44.16 Kb)
1. Сорочки

Чоловічий розмір XS цілком підійде для середньостатистичної дівчини - чим вони, до речі, у всю користуються. Найпопулярніші об'єкти жіночих бажань в чоловічих магазинах - це сорочки. Їх носять і як сорочки вільного крою, і з ременями, і як туніки або навіть сукні.

2. Шорти

Іноді душа просить не ніжно-рожевих відтінків і написів в стилі "Nice" або "Naughty", а чогось брутального, серйознішого чи що. І якщо в жіночому магазині пошук не обіцяє бути легким, то в чоловічому цих стриманих світшоти мабуть невидимо. А легка мішкуватість світшоти - це взагалі окремий тренд.

3. Безрозмірне пальто

Якщо жіноче пальто не завжди може забезпечити вам ефект багатошаровості, то чоловіче - цілком.

4. Шапки

Цікаво, але факт - модні в'язані шапочки для чоловіків чомусь завжди тепліше, ніж для жінок. І хоч жіночі можна купити будь-якого кольору та дизайну, іноді проста сіра шапка виглядає навіть краще.

5. Спортивні штани

Не знаю, не пробувала, але багато жінок, які займаються, наприклад, бігом в холодну погоду стверджують, що в чоловічих тепліше. А виглядають вони однаково - від жіночих не відрізниш.

6. В'язаний светр

В'язаний светр - це затишний must-have. А в просторому oversize светрі буде ще затишніше. Та й виглядає чоловічий светр на дівчині приголомшливо.

7. Шарфи

Жіночі шарфи звичайно тонше, що не такі міцні і дуже легкі (вистачить їх робити тільки для краси, дизайнери!). Інша справа шарф чоловічий - хоч з вигляду він і не відрізняється від жіночого, він якісніше і тепліше. Ось така от несправедливість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядає базовий гардероб верхнього одягу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 21.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2381

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: