Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 10 антитрендів весни, про які ми ніяк не можемо забути

10 антитрендів весни, про які ми ніяк не можемо забути

Мода - дивна штука: те, що було на піку всього рік тому сьогодні здається смішним і старомодним. Нагадаємо, які речі вийшли з моди і вже не є актуальними.

0241244_b.jpg (23.84 Kb)
1. Вінки й обідки зі штучними квітами
Томні німфи з розкішним волоссям, увінчаним коронами з величезних яскравих кольорів стали з'являтися на аватарках в Facebook і Instagram все частіше. Але якщо ви не встигли це зробити за останні 3 роки - навіть не намагайтеся встигнути. Все, поїзд пішов. Це, до речі, стосується і вінків з фруктів, корзин на головах, тернових вінків та інших аналогічних аксесуарів.

0431068_b.jpg (29.55 Kb)

2. Шифонові сукні з асиметричним подолом
Погода дозволить носити такі сукні вже зовсім скоро, але робити цього не варто. Особливо це стосується нарядів м'ятного і коралового кольору. До речі, асиметрична довжина - коротке спереду, довге ззаду, давно не в моді.

0569919_b.jpg (25.89 Kb)

3. Плісирована спідниця в підлогу
Рівно три роки тому вони заполонили всі прилавки жіночих магазинів. Переважно синього, салатово-зеленого і коралового відтінків. Їх поєднували з косухами, светрами і піджаками. Але все, прийшов час очистити гардероб від цього тренда 2012 року.

0889061_b.jpg (47.22 Kb)

4. Сумки відомих брендів
Аж страшно згадати, скільки років тому дівчата мріяли знайти фейковий Birkin за прийнятною ціною. У моді були помаранчеві, зелені і чорні аналоги Hermes. Зараз на базарі і ebay ви знайдете веселку з Chanel і Louis Vuitton. До речі, зовсім не важливо, підробка це, репліка або оригінал - фраза "дівчинка з Біркін" звучить як клеймо.

0669110_b.jpg (12.16 Kb)

5. В'язані літні чоботи
Без коментарів. Викидайте!

0069646_b.jpg (24.5 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як модно носити кольорові колготки цієї весни

6. Сільський гламур
Спортивні костюми з хохломою, повітряні блузи "тургенівських панянок", що контрастують з гусарськими мундирами і чобітьми в стилі мілітарі, або поєднуються з кільцями з емаллю, традиційним розписом і народними орнаментами. Хоч і обіцялося, що сільський стиль буде довго диктувати моду, але вистачило його лише на 1,5 року.

0389123_b.jpg (150.73 Kb)

7. Кольє-ланцюг
Бум на кольє-ланцюги з'явився в лютому минулого року. З легкої руки дизайнерів такі модниці, як Ріанна, Майлі Сайрус, Розі Хантінгтон-Вайтлі і, звичайно ж, Кім Кардашян стали з'являтися в цьому аксесуарі.

0815304_b.jpg (34.22 Kb)

8. Фарбування омбре
Ця техніка фарбування отримала популярність за можливість, не змінюючи кардинально стиль, привнести в свій образ щось нове. Серед зірок такий образ можна було відзначити у Крістіни Агілери, Сари Джесіки Паркер, Дженніфер Еністон, Джей Ло. Зараз на піку - сиве фарбування.

0458170_b.jpg (26.77 Kb)

9. Прозорі шифонові спідниці з підкладкою
У минулому мода з'явилася і на прозорі спідниці. Вони могли бути як повністю прозорими, так і напівпрозорими або з короткою підкладкою. Таке вбрання є досить відвертим, і вдягнути його можна далеко не на кожну фігуру. Все, мода як прийшла, так і пішла.

0389029_b.jpg (21.53 Kb)

10. Градієнт
Поки деякі з упевненістю нас переконують, що речі з градієнтним фарбуванням на піку популярності - такі елементи гардероба давно втратили свою актуальність.

0154675_b.jpg (15.44 Kb)

А який з цих трендів ви вважаєте все-таки модним? Голосуйте у нашому опитуванні на сторінці ВКонтакті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 20.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2241

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: