Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Хенд мейд / 4 способів приховати "апельсинову кірку"

4 способів приховати "апельсинову кірку"

Шорти, спідниці, сукні - мінімалістичні літні вбрання відкривають не тільки спокусливі форми, але і набагато менш симпатичний целюліт. Ми знайшли найпростіші способи його усунення та маскування.

large1022.jpg (23.2 Kb)
1. Чи знаєш ти, що у смаглявок целюліт практично не помітний? Якщо ти не потрапляєш в їх число, не біда: лосьйон-автозагар - кращий маскувальник. Спочатку оброби ноги і сідниці засобом світлого відтінку, а потім нанеси на губку більш інтенсивний колір і легким рухом руки "промокни" найпроблемніші місця.

2. Відмовся від білого облягаючого одягу - він зрадницьки підкреслює всі нерівності. Однотонні штани заміни на моделі з дрібним або строкатим принтом: серед квіточок або горошку загубиться і целюліт.

3. Інший варіант - вдатися до відволікаючого маневру: сукні з декоративними елементами (наприклад, з оборками) в області грудей не дадуть чоловічому погляду опуститися нижче - туди, де мешкає малоприваблива "апельсинова кірка". У разі архіважливого побачення для підстраховки можна вдягнути літні колготки щільністю 8 Den - майже непомітні, вони проте візуально вирівнюють шкіру.

4. Якщо влітку тебе кидає в тремтіння при одній думці про обтягуючому капроні, спробуй спрей з ефектом невидимих ​​колготок або масло для тіла з позначкою "Сухе". Він більш легкий за текстурою, тому надає шкірі не жирне, а атласне сяйво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити очищувальне антицелюлітне обгортання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 21.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1808

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: