Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Шопінг / 5 речей, які пасують абсолютно всім

5 речей, які пасують абсолютно всім

Ми пропонуємо тобі список з 5 предметів гардероба, які підійдуть дівчатам з будь-яким типом фігури. Головне - правильно поєднання.

10-veshhej-kotorye-mozhno-nosit-v-lyubom-vozraste-7.jpg (22.56 Kb)
Плаття-туніка. Легке і свбодное сукня-туніка може бути довжиною до середини стегна для тих, хто не соромиться своїх ніг, і до коліна для тих, хто поки не впевнений у своїх силах. Туніку в поєднанні з широким ременем можна носити як плаття або як вільну сорочку, доповнивши легінсами або джинсами.

Довга спідниця з квітковим принтом. Пряма спідниця-максі візуально подовжить силует і зробить стрункішою. Дівчатам з пишними стегнами рекомендується принт з великим малюнком, а власниці вузьких стегон можуть дозволити собі малюнок будь-якого розміру.

Джинсова куртка. Ця річ просто життєво важлива і повинна бути в гардеробі у кожної представниці прекрасної статі. Таку куртку можна носити з сукнями, сарафанах, спідницями, брюками, шортами, майками, сорочками, загалом з чим завгодно. Єдина умова - така куртка повинна бути по довжині не нижче пояса.

Бежево-рожевий піджак. Вільний піджак бежево-рожевий піджак, незважаючи на суворість крою, прідст вигляду крихкість і жіночність.

Чорні шорти. Класичні чорні шорти у поєднанні з сорочкою або блузкою, піджаком і туфлями на високих підборах будуть доречні навіть на солідному вечірньому заході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стилісти розповіли, як влітку носити білий колір

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 27.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3410

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: