Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Новини моди / Наймодніші кольори осені 2015

Наймодніші кольори осені 2015

Інститут кольору Pantone опублікував чергову доповідь, в якій назвав десять основних кольорів осені цього року. За прогнозами фахівців, ця палітра стане базовою в майбутньому сезоні. Повідомляється, що кутюр'є вже взяли на озброєння рекомендації і приступили до створення ліній одягу.
Цього разу експерти віддали перевагу природній палітрі кольорів, які підійдуть як для жіночого, так і чоловічого гардеробу.
streetstyle.jpg (28.41 Kb)
Dried Herb
dried_herb-asos.jpg (20.36 Kb)
 
Відкриває десятку так званий колір сушені трави - висушена трава, що нагадує нам про те, що спекотне літо добігло кінця. Речі спортивного крою відмінно виглядатимуть в цьому кольорі.

Desert sage
desert_sage-asos.jpg (17.59 Kb)

Поруч з ним колір пустельної шавлії. Він трохи відрізняється від попереднього кольору і нагадує за кольором висушений лавровий лист. Сукня такого кольору особливо підійде дівчатам, так як підкреслить їх молодість.

Stormy Weather
stormy_weather-forever-21.jpg (23.39 Kb)

Наступний колір - штормова погода. Сіро-блакитний, він нагадує про похмуре осіннє небо. Загорнувшись у шарф такого кольору, ви не тільки зігрієтеся і порините в меланхолійний сезонний настрій, а й станете однією з наймодніших дівчат, за версією Pantone.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Весільна колекція Alberta Ferretti 2016 [ФОТО,ВІДЕО]

Oak Buff
oak-buff-abito-corto-chloe.jpeg (40.24 Kb)
 
Про золоту осінь у вашому гардеробі нагадає одяг кольору "жовтого дуба". Вохряні фарби ніби увібрали в себе все тепло ще ласкавого, але вже не палючого осіннього сонця. Пальто такого кольору стане справжнім подарунком навіть в самий похмурий осінній день.

Marsala
valentino.jpg (47.2 Kb)
 
Продовжує палітру фарб осіннього лісу Марсала. Цей колір говорить сам за себе, так як названий на честь знаменитого сицилійського десертного вина. Багряний колір випромінює теплоту, і дуже природний. У будь-якому одязі цього кольору ви будете виглядати по-королівськи вишукано.

Biscay Bay
fall_winter_2015_2016_color_trends_biscay_bay_teal.jpg (40.4 Kb)
 
Наступний колір - Біскайська затока. Одяг глибокого зелено-синього кольору викликає ностальгію про темні хвилі ласкавого моря.

Reflecting Pond
reflecting_-_zara.jpg (16.18 Kb)

"Відображення в ставку". В елегантному костюмі глибокого темно-синього або антрацитового відтінку ви будете виглядати чарівно. Саме такий колір волів би легендарний агент 007. Вечірня сукня такого кольору також підійде для урочистих випадків.

Cadmium Orange
37909f3c067ebde73a284302633d.jpg (44. Kb)
  
Наступний колір - помаранчевий кадмій. Звучить неїстівне, але становище можна швидко виправити, так як насправді саме такий колір у лосося. У довгій сукні цього кольору ви станете центром уваги на вечірці.

Два останніх кольори - Cashmere Rose (кашемірова троянда) і Amethyst Orchid (аметистова орхідея) перенесуть вас в прованс і ви опинитеся в лавандових полях рожево-бузкового і насиченого синього кольору. У затишних кардиганах таких кольорів ви будете почувати себе комфортно і розслаблено.
amethyst_orchid.jpg (38.15 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 11.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 4303

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: