Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 13 модних правил, які морально застаріли

13 модних правил, які морально застаріли

Сміливо поєднуй різні принти, носи разом різні метали і не бійся надягати каблуки, якщо ти горда володарка 180 см зросту. Про ці та інші модні стереотипи, які безнадійно застаріли, читай нижче.

1e73bcdd8deec34a755c3de85cb5cd.jpg (15.16 Kb)
Сумка та взуття одного кольору
Спонтанна покупка сумки кольору слабосоленого лосося і наступні нескінченні пошуки босоніжок, які тон в тон повторюють цей відтінок, - в такій ситуації виявлялася кожна дівчина. Але поспішаємо тебе порадувати: це правило більше не діє! Сміливо грай на контрастах і експериментуй із забарвленням.

Срібло не сполучається з золотом
Багато ювелірних марок і брендів, що виробляють біжутерію, давно вже не тільки пропонують своїм покупцям вигулювати це поєднання, а й випускають прикраси, які об'єднують в собі відразу кілька різнокольорових металів.

Дівчатам плюс plus size варто носити тільки вільні речі
Це правило може перемогти в конкурсі на самий шкідливий модний рада - об'єми, яких ти соромишся, завдяки безрозмірним "мішкам" візуально збільшуються в кілька разів. А от для того щоб дійсно стати стрункішою за допомогою одягу, тобі знадобляться класичні прямі джинси і речі силуету "пісочний годинник".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно доглядати за нижньою білизною

Не можна поєднувати більше трьох кольорів в одязі
Після того як в моду увірвався colorblocking, про це правило можна сміливо забути назавжди. Але й переборщувати з яскравими фарбами теж не варто: почни з поєднання відразу декількох відтінків одного кольору з базовими чорним і білим.

Білий колір підходить тільки для літа
В осінньо-зимових колекціях давно вже можна зустріти білі речі - тільки уяви, як вигідно ти будеш виділятися з сірої маси (в прямому сенсі слова) взимку, надівши білосніжне пальто-халат!

Спортивні речі - для спортзалу
Звичайно ж, надягати спортивний костюм, кросівки і бейсболку і в такому вигляді відправлятися на ділову зустріч точно не варто, але окремі елементи спортивного гардеробу відмінно впишуться в стиль casual. Кросівки - до сукні, сіру толстовку - до напівпрозорої спідниці або пайєток, брюки в спортивному стилі - до кроп-топу і піджака в чоловічому стилі.

Блискучі тканини вдень - поганий тон
Ще зовсім недавно дівчина, вигулюючи вдень блискучі наряди, могла навести перехожих на думку про те, що вона не встигла переодягнутися після вечірки напередодні. Сьогодні можеш не роздумуючи виходити з дому "в усій красі". Правда, тут теж є одне "але": краще підбирати до таких речей максимально просту пару.

Не можна змішувати принти
Горошок не можна змішувати з "гусячими лапками", а смужку з арт-принтами? А ось і можна - приклади вдалого поєднання непоєднуваного можна знайти буквально в кожній колекції останніх років.

Денім не сполучається з денімом
Джинсовий total look давно вже не вважається моветоном: Ріанна, Міранда Керр, Бейонсе та інші зіркові модниці обожнюють поєднувати кілька джинсових речей в одному образі. І ти, застосувавши це поєднання на практиці, будеш виглядати нітрохи не гірше! Головне, підбирай верх і низ однакових або близьких відтінків.

Невисоким дівчатам не йдуть довгі сукні
Невеликий зріст - не перешкода актуальним сьогодні сукням міді і навіть сукням в підлогу. Навпаки, струмуюче довге плаття здатне додати своїй господині росту і витягнути фігуру. Плаття трохи нижче коліна "дюймовочки" можуть носити і з взуттям на низькому ходу, але от всі наряди, що спускаються нижче середини щиколотки, краще доповнювати взуттям на комфортному каблуці.

Підбори - не для високих дівчат
Якщо ти висока, то пишайся цією обставиною і бери приклад з супермоделей - Карлі Клосс і Кароліна Куркова зовсім не соромляться свого зросту і з задоволенням носять самі високі шпильки.

Слід носити мінімум аксесуарів і прикрас
Або сережки, або кільце; або браслет, або кольє - всі ці "або-або" не мають сенсу. Вже кілька років дизайнери та стилісти рекомендують не обмежуватися одним помітним аксесуаром, а просто ретельно підбирати до нього ще кілька. Якщо ти хочеш надіти разом великі сережки і масивне коктейльне кільце, зроби це! Досить просто стежити за тим, щоб твої прикраси не "сперечалися" один з одним.

Горизонтальна смужка повнить
Якщо ти володарка жіночних форм, це зовсім не привід викинути всі речі в горизонтальну смужку. Цей принт зовсім не повнить, якщо носити його грамотно. Боїшся візуально збільшитися в розмірах, надівши тільняшку? Просто одягни поверх неї класичний чорний піджак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 01.08.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2075

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: