Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 головних трендів з Тижнів моди

5 головних трендів з Тижнів моди

Тижні моди у розпалі, чимало брендів уже показали свої колекції сезону осінь-зима 2016-17, а головні тренди стають очевидними. І хоч усе це дизайнери пропонують носити наступної осені, ми вважаємо, що зволікати не треба. Будьте попереду моди, починайте вже цієї весни.

plashsdgh.jpg (210.08 Kb)
Шкіряний тренч
Тренч – річ сама по собі базова, як маленька чорна сукня. І якщо у вашому гардеробі досі його немає, саме час звернути увагу на плащі з лакованої шкіри або глянцевого шкірозамінника (кому що по кишені).

Жовтий + рожевий
Погодьтесь, дуже нестандартна комбінація, особливо, якщо говорити про холодну пору року. Але тим краще, бо рожевий (один з головних кольорів 2016го року) та жовтий забезпечать вам увагу та весняний настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Бержнєвої та внучка Ротару взяли участь у New York Fashion Week [ФОТО]

Назад в школу
Пам’ятаєте дні, коли гольф під плаття було майже щоденною уніформою? Дизайнери уже не перший сезон пропонують вам добре згадати, а ще краще переосмислити своє шкільне минуле.

Яскрава шуба
Цього сезону шуба повинна служити не стільки для утеплення, як для привернення уваги. Байдуже, чи це справжнє хутро чи штучне, головне – побільше кольорів, об’єму і навіть орнаментів.

На одне плече
Можливо, один з найрадикальніших трендів наступного сезону – гольфи, блузки та сукні з одним рукавом. Практичними такі речі не назвеш, але ефектними – точно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 27.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1266

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: