Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 5 наймодніших принтів 2016 року

5 наймодніших принтів 2016 року

Читай та запам'ятовуй!

gjukijuhytgfrdi-1.jpg (208.1 Kb)
Різнобарвний горох
У 2016 році горох повернувся в топ модних тенденцій і змінив звичне нам чорно-біле забарвлення на куди більш вишукане і цікаве. Більше ніяких величезних чорних або білих горошин, тепер вони маленькі і різнокольорові.

Дрібний квітковий принт
Квітковий принт повернувся в топ гарячих трендів, ледве встигнувши його покинути. Але в цьому сезоні дизайнери вирішили відмовитися від великих форм, віддавши перевагу над ними дрібним "легковажним" квіточкам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 питання, на які варто відповісти перед шопігом

Класичний леопард
Леопардовий принт - модна "база". І якщо носити його правильно, то речі з леопардовим принтом будуть виглядати актуально завжди. У 2016 році дизайнери пропонують нам вигулювати класичного леопарда.

Велика і яскрава смужка
Цей тренд вже не новий для нас, але якщо в минулих сезонах балом правила дрібна і строката кольорова смужка, то тепер на модну сцену виходить її більший різновид, яскрава і велика смужка доречна практично на 90% всіляких предметів гардероба.

Клітка
90-ті принесли з собою не тільки камбек джинсів з високою талією і білизняний стиль, але і, звичайно ж, гранжеву клітку. Шотландська варіація клітки, звичайно ж, актуальна, але самий писк - клітина "вицвіла", яка надає всьому образу наліт приємної недбалості і ретро-шику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 25.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1961

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: