Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / 7 ознак відсутності хорошого смаку

7 ознак відсутності хорошого смаку

Ми знайшли кілька ознак відсутності смаку в одязі - перевір себе!

989800-ik.jpg (222.2 Kb)
Невміння змішувати стилі
Сучасна мода базується на теорії mix &match - нам пропонують змішувати не тільки різні кольори, принти і фактури, але і абсолютно, здавалося б, протилежні стилі. А ось одностильові образи без будь-яких цікавих акцентів і контрастів виглядають відверто нудними і монотонними.

Відсутність самоіронії
Не стався до моди і власним образам занадто серйозно, інакше знову ж ризикуєш виглядати нудно. Костюм для роботи "розбав" незвичайною брошкою або білими кросівками, а градус сексуальності вбрання для вечірки зменш за допомогою грубуватого взуття в чоловічому стилі.

Невміння носити аксесуари
Деталі "роблять" образ: часто вдало підібраний аксесуар здатний стати головним акцентом твого аутфіта і змінити його до невпізнання, перетворивши, наприклад, буденний наряд в вечірній. На жаль, багато модниць так і не подружилися з аксесуарами: одні бояться "пересолити", інші, навпаки, не відчувають міри в кількості деталей в одному образ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Look дня: 4-річна модниця дивує бездоганним стилем [ФОТО]

Схильність до стереотипів
Поки всі твої подруги давним-давно носять з сукнею кросівки, ти продовжуєш наполегливо носити свої самі незручні шпильки, "тому що дівчинка". Стереотипи шкодять не тільки твоєму життю, а й твоєму стилю, позбавляючи тебе чималого числа цікавих і незвичайних образів.

Колготки "кольору засмаги"
Якщо суворий дрес-код або просто ситуація вимагають від тебе обов'язкової присутності колготок або панчіх, вибирай пару,що тон в тон повторює колір твоєї шкіри. Але ніколи, чуєш, ніколи не купуй колготки кольору "засмаги"! Про ажурні моделі і "тілесні" колготки в сіточку ми навіть говорити не будемо.

Любов до туфель-"копитець"
Мода на туфлі на прихованій платформі залишилася в "гламурних нульових", але носити їх, на жаль, не перестали. "Поганий приклад" подають в тому числі і зірки (особливо російські). Але ми, незважаючи на це, все одно постараємося схилити тебе до "вигнання" подібних пар взуття з шафи: класичні човники за замовчуванням більш доречні, універсальні і стильні.

Сумка в тон взуття
Сьогоднішні модні тренди припускають куди більшу свободу у виборі аксесуарів, якою просто грішно не скористатися!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 22.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1738

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: