Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 3 цікавих образи з літньою сорочкою

3 цікавих образи з літньою сорочкою

Легкий невимушений образ!

tgy54y45.jpg (70.19 Kb)
Варіант 1
Незвичайна конструкція сорочки - досить яскравий акцент, який не вимагає додаткових декорацій. Аристократичний образ з сорочки в тонку смужку і білих кюлотів так і проситься на якусь сучасну виставку. Ще один яскравий акцент - насичено-синя сумочка - не буде зайвою. За рахунок лаконічної форми і відсутності деталей цей аксесуар гармонійно впишеться в концепцію цього образу і створить геометричність в витриманій естетиці. А щоб не здаватися надто серйозною дівчиною з вищого суспільства, додай веселу прикрасу - каблучку у формі якоря в поєднанні з принтом в смужку нагадує морську тематику і натякає, що пора у відпустку на узбережжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підібрати шорти для різного типу фігури?

605e40656b422fbbd8rf4334rc0da24f51f042b_fitted_740x700.png (111.3 Kb)

Варіант 2
Повітряна спідниця рожевого кольору допоможе створити жіночний образ - тут романтика буквально в кожній деталі. Солом'яний капелюшок незамінний в літню спеку - такий образ підійде для пікніка в парку або прогулянки на велосипедах. Ніжне поєднання кольорів і фактур ідеально підійде під настрій, коли хочеться якогось милого дива, - нехай таким дивом стане твій зовнішній вигляд.

jyt.png (127.15 Kb)

Варіант 3
Ще один тренд цього сезону - піжамна вечірка. Незважаючи на те що цій тенденції пророкували недовге життя в світі моди, найпередовіші дівчата носять піжами вже який сезон і радіють життю. Бавовняні штани блакитного кольору ніби спеціально створені для цієї незвичайної сорочки, а разом вони складають модний і комфортний тандем. До цього образу найкраще підійдуть сандалі на невеликій платформі або кеди. Лаконічні аксесуари вдало завершать образ, а трохи недбала укладання додасть розслаблений настрій твоєму аутфіту.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 09.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1110

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: