Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Новини моди / Модні шкіряні аксесуари 2017

Модні шкіряні аксесуари 2017

До закінчення зими і сильних морозів залишилося трішки більше місяця, а тому варто подбати про те, щоби зустріти весну яскраво і жіночно. Що в тренді у весняно-літньому сезоні 2017? Про це поговоримо далі.

6189_tumblr_m9h38rbksf1rcwuc0o3_500.jpg (31.27 Kb)
Для кожної представниці прекрасної половини людства важливим нюансом в образі є вдало підібрані сумочка і взуття. Дизайнери зауважують, що в цьому сезоні вони повинні бути зі шкіри. Модні шкіряні аксесуари 2017 року – це вічна класика, а також тренди 60-х і 70-х, плюс лаконічний дизайн, модернізований бохо і все у цьому ж дусі. Не виключаються і модні експерименти, серед яких - спортивні нотки, smart casual, екстравагантний glam rock, жіночна бахрома і багато іншого.

Отож, які жіночі сумочки в моді цієї весни?


Сумка-трикутник

Що це таке? Дизайнери акцентують, що на вершині fashion-Олімпу аксесуари трапецієподібної і трикутної форми. Щоправда, не вийшли ще з моди об'ємні сумки середніх розмірів.

Бахрома

Це саме ті 70-ті, про які ми вже говорили раніше. Вона може бути як довга, так і коротка, багатошарова і одношарова, виконана з різних матеріалів (але основним трендом, як ми і говорили, є шкіра).

Зміїний принт

Ще не бачили зміїних «ноток» на нових моделях жіночих гаманців і сумок? Нічого, зовсім скоро вони «потраплять» у ваше поле зору. На піку популярності сьогодні - аксесуари зі шкіри рептилії.

modnye-modeli-i-formy-sumok-2017-foto-41.jpg (55.94 Kb)

Традиційна сумочка зі шкіри

Вона може бути виконана у вигляді флапа, багета, тоута, на довгому або короткому ланцюжку. Найпопулярніший колір – метал, тому ви точно зустрінете шкіряні сумочки, пофарбовані у даний відтінок.

Що в тренді цієї весни? Простота і універсальність. Тому обирайте аксесуари, які чудово «вписуються» як у діловій, так і в спортивний лук. Сьогодні навіть королева Йорданії поєднує спортивні штани з туфлями-човниками.

Не забуваємо про речі «під старовину» і яскравий вінтаж. Вони вже який рік не поступаються місцем новим трендам. Не сходять х перших позицій і мініатюрні клатчі у вигляді шкатулок і скриньок. Звісно, щодня на роботу в офіс з таким аксесуаром не заявишся, однак, на одній з вечірок ви точно не залишитесь без уваги оточуючих.

О, і звісно ж, рюкзаки! Куди без них?! Так-так, вони досі в тренді. І не дивно, адже «тендітні» зовні і багатовмістимі всередині вони точно завоювали не одне дівоче серце. А дами обожнюють носити все з собою. Тому не хвилюйтеся, ви і ваш рюкзачок у цьому сезоні можете жити спокійно.

Наостанок – наша порада – не женіться за модою, обирайте те, з цим ви будете почуватись «у своїй тарілці». І залишайтесь красивими у будь-якій ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:34, 29.01.2017
Автор: admin
Переглядів: 4219

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: