Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Корисні поради, Зачіски, Догляд за волоссям, Макіяж / 5 правил для жінок, які завжди спізнюються

5 правил для жінок, які завжди спізнюються

Шалений ритм життя заставляє жінок приводити себе до ладу на ходу. Як навчитися справлятися з ранкової beauty-рутиною швидше, а виглядати - на висоті?

2010-04-23_023724_artlux.jpg (139.33 Kb)

Прості зачіски

Існує безліч способів позбутися хаосу на голові вранці. Для цього варто провести ретельну підготовку з вечора. Помий голову, дочекайся, поки волосся стане злегка вологими, потім заплети пару дрібних кісок. Вранці розплети коси, і отримаєш дрібні локони.Замість кісок можна зробити пучки. Так локони будуть м'якими і слухняними.

Сухий шампунь

У разі екстреної ситуації на допомогу прийде сухий шампунь. Він вбере надлишки жиру і прибере блиск. У разі відсутності під рукою цього чудо-шампуню, збери волосся в хвіст або пучок.

Багатофункціональні засоби догляду

Наприклад, скраби зі зволожуючим ефектом (в них повинні міститися масла), які очищають і живлять, міцелярна вода.

Готуйся звечора

Вранці абсолютно немає часу на догляд за шкірою. Тому процедури варто робити напередодні. Очищення, тонізація, зволоження, живлення і захист - ось перелік етапів догляду за шкірою. Почни з пінки / молочка / гелю, а закінчи - кремом. Завдяки цій звичці ти перестанеш спізнюватися на роботу.

Косметика 3в1

Виробники все частіше пропонують споживачам продукцію, здатну виконувати відразу кілька функцій. Найпростіший приклад: помада ягідного відтінку може використовуватися не тільки для губ, але і в якості тіней і рум'ян, а коричневим олівцем можна надати бровам виразності, підкреслити контур очей і затонувати губи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 18.11.2016
Автор: Марина
Переглядів: 5120

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: