Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 5 ознак, що цей парфум тобі не підходить

5 ознак, що цей парфум тобі не підходить

Ми з'ясували, як зрозуміти, що духи тобі абсолютно не підходять. Перевір свої!

108827364_3f7dce10a8.jpg (23.09 Kb)
Ти відчуваєш їх на собі
Перша ознака того, що обрані духи - це не твоє, якщо ти навіть через 15-20 хвилин після нанесення продовжуєш їх на собі відчувати До будь-якого аромату людський ніс за цей час звикає, а якщо такого не відбувається, значить цей запах дуже скоро почне тебе дратувати і здаватися нав'язливим. Геть!

Ти чхаєш кожен раз, коли їх наносиш
Знайома історія? Бризкати одними духами - все нормально. Використовуєш інші - починаєш чхати так, як ніби тільки що понюхала перцю. Це означає лише той сумний факт, що на якийсь із компонентів аромату у тебе алергія, і краще подарувати кому-небудь цей аромат, ніж проводити такі експерименти зі своїм організмом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які відтінки помади будуть в моді наступного сезону?

Аромат не підходить порі року
Взимку духи з яскраво-вираженими свіжими, морськими і цитрусовими нотами можуть дратувати, краще вибрати "теплі" акорди - східні, пудрові, квітково-східні. І навпаки, влітку такі запахи будуть здаватися занадто щільними, "задушливими".

Ти стала помічати безпричинні головні болі
Запахи мають неймовірну силу, у тому числі вони можуть викликати біль у голові. Так що якщо ти стала помічати за собою такі симптоми, для початку відмовся від звичних духів - не виключено, що це все вони, шкідники!

Ти втомлюєшся від них до вечора
Якщо парфум здається тобі цілком приємним спочатку дня, але вже до вечора здається занадто нав'язливим і дратівливим, - річ навіть не в тому, що ти втомилася. Просто ці духи тобі не підходять - ідеальна композиція ніби зливається з твоїм природним запахом і не може викликати ніяких негативних емоцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 26.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2294

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: