Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 6 б'юті-секретів від кращих голлівудських косметологів

6 б'юті-секретів від кращих голлівудських косметологів

Зіркові косметологи можуть перевіряти на собі будь-які б'юті-засоби і процедури, але у кожного з них є один бюджетний, але дуже дієвий секрет краси. Який? Дізнайся з нашої статті.

0_c4c_107bc211_xl.jpg (14.56 Kb)
Просто додай води

"Багато молодих дівчат ігнорують тоніки для обличчя і відразу після вмивання переходять до нанесення крему. Я й сама так робила, але після 30 все-таки додала його до своєї б'юті-рутини - з тих пір моя шкіра дуже змінилася в кращу сторону. Тонік допомагає очистити обличчя від залишків засобу для вмивання, а також нейтралізувати негативний вплив жорсткої води з крана", - Холлі Біерлі, косметолог, Лос-Анджелес.

Подвоюй захист

Зірковий косметолог-естетист Рене Руло вважає, що красива шкіра - це шкіра, яка не знає ультрафіолету. Тому вона захищає її не тільки кремом з SPF, але ще й наносить на обличчя вітамін С і Е в спеціальній формі для зовнішнього застосування.

Тільки спокій

"Я заварюю чай з ромашки і користуюся ним під час вмивання кожен раз, коли моя шкіра відчуває себе неважливо - червоніє, запалюється або лущиться. Кращого заспокійливого б'юті-засоби ще не придумали!", - Голлівудський косметолог Джоанна Варгас.

Целлюлиту - бій!

Естетист з Беверлі-Хіллс, Джина Марі, воліє боротися з целюлітом бюджетним обгортанням з меленої кави. "Завари каву невеликою кількістю окропу, трохи остуди і густо нанеси на проблемні зони, після чого оберни їх харчовою плівкою. Залиш на півгодини-годину, потім змий і нанеси антицелюлітну сироватку - якщо будеш робити цю процедуру регулярно, горбки помітно згладяться, а об'єми зменшаться", - говорить вона.

Руки в брюки

"Руки - це та область, яку дівчата часто ігнорують домашнього догляду, тому вони першими видають вік. Я привчила себе завжди наносити anti-age засоби на тильну сторону долонь після того, як нанесла їх на обличчя. Можливо, зараз це здасться тобі зайвим, але років через 10-15 ти зрозумієш силу цієї поради", - говорить Марта Самкіран, зоряний естетист з Нью-Йорка.

Шар за шаром

Косметолог Ніссі МакКой радить чекати п'ять хвилин перед тим, як нанести один б'юті-продукт поверх іншого. "Шкірі потрібен час, щоб ввібрати те, що ти їй запропонувала. Причому, вона повинна зробити це самостійно - інтенсивний масаж тільки зменшить активність засобів. До речі, особливо актуальна ця порада перед нанесенням тональної основи: якщо вона скочується і лягає нерівномірно, значить, ти просто мало почекала після того, як нанесла на обличчя крем", - говорить вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продукти, які призводять до жовтизни зубів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 02.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3456

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: