Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 5 підручних засобів, які замінять тобі косметику

5 підручних засобів, які замінять тобі косметику

Не обов'язково бігти у магазин і скуповувати усю наявну там косметику в гонитві за красою. Ми розкажемо тобі, як за допомогою простих підручних засобів можна доглядати за тілом та обличчям.

543ee2abaa223_1413407403.jpg (19.73 Kb)
Лід. Він зробить твою шкіру еластичною. Візьми кілька кубиків льоду і поклади їх у тонку тканину. Тепер починай масажувати льодом груди. Виконуй кругові рухи, уникаючи області сосків. Повторюй процедуру щовечора, щоб поліпшити кровообіг і запобігти утворенню розтяжок.

getimage1025.jpg (31.94 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 секрети красивої шкіри

Чай. Містить поліфеноли, які мають омолоджуючий ефект. Щоб поліпшити колір шкіри і повернути їй пружність, приготуй заварку, остуди її і змішай зі збитим білком. Отриману масу нанеси на обличчя, а через 10 хвилин змий теплою водою.

1386775547_chai.jpg (32.51 Kb)

Сіль. Дрібнозерниста сіль відмінно пом'якшує шкіру стоп. Додай півсклянки солі в таз з теплою водою і окуні ноги в отриманий розчин. Після цього промий їх теплою водою і витри рушником.

bo6wxauljku.jpg (25.1 Kb)

Дріжджі. Вони містять вітаміни групи В, які знімають запалення і запобігають появі вугрів. Дві чайні ложки дріжджів змішай з теплим молоком, масу нанеси на обличчя. Дай масці висохнути, потім змий її теплою водою.

pivnye-drozhzhi-ot-pryszei-otzyvy.jpg (20.56 Kb)

Ложки. Усунути темні кола під очима допоможуть дві ложки. Поклади їх у морозилку на кілька годин. Потім дістань їх і приклади до повік на хвилину. Після процедури акуратно помасажуй шкіру навколо очей.

59339-uzi-priznaki-miokardita.jpg (21.59 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:15, 20.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3052

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: