Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 6 хитрощів макіяжу, які збережуть ваш час

6 хитрощів макіяжу, які збережуть ваш час

Нестача часу знайома кожному з нас. А особливо жінкам, яким потрібно терміново бігти на якусь зустріч чи побачення. Як заощадити час на макіяж, коли кожна хвилина на рахунку?

14chver.jpg (23.95 Kb)
Бронзатори

Замість того щоб робити складний макіяж, візьміть велику кисть і рівномірно розподіліть по обличчю бронзатори. Нанесіть трохи більше бронзат на вилиці, а потім візьміть пензлик для повік і нанесіть бронзатори на повіки.

Нарощування вій

Ніщо так не освіжає обличчя як нафарбовані вії. Однак якщо ви поспішаєте, то нанести туш акуратно буває непросто. Рекомендуємо зробити нарощування вій, і тоді ви зможете забути про туші приблизно на місяць.

Зміцнюючий засіб для нігтів

Замість того щоб фарбувати нігті лаком, скористайтеся зміцнюючим засобом. Воно не тільки надає нігтям акуратний вигляд, але і робить їх більш міцними і красивими.

Гривка

Зовсім не обов'язково мити і укладати волосся щоранку. Досить помити і укласти найбруднішу частину зачіски - чубчик, на якій скупчується піт і шкірне сало з чола.

Фен

Спочатку підсушіть волосся гарячим повітрям. Потім нанесіть на обличчя зволожуючий крем, переключіть фен на холодне повітря і спрямовуйте потік повітря то на обличчя, то на волосся.

Засіб для вмивання

Замість тоніка або іншого в'яжучого засобу використовуйте засіб для вмивання з саліцилової кислотою. Саліцилова кислота сприяє видаленню відмерлих клітин шкіри і очищенню пор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як креативно використовувати невидимки для волосся

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 23.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1327

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: