Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 способів позбутися почервоніння рук в холод

5 способів позбутися почервоніння рук в холод

Не зважаючи на те, що весна вже офіційно посіла своє законне місце, холодна погода може застати нас в будь-який момент. А це означає, що шкіра потребує ретельної уваги і захисту. Як результат - після негативного впливу холоду на руках можуть бути помітні почервоніння, лущення і сухість.

5-sposobov-izbavitsya-ot-pokrasneniya-ruk-v-holoda-1036-11843.jpg (15.06 Kb)
Проти почервоніння і подразнення шкіри рук існують спеціальні засоби. Найбільш ефективним з них є контрастні ванночки. По черзі опускайте руки в гарячу і холодну воду. Повторіть це 15-20 разів. Тепер промокніть шкіру рушником або паперовою серветкою і нанесіть живильний крем. Наносячи його, робіть масаж рук. При регулярному застосуванні подібної процедури почервоніння зникнуть.
 
Прекрасним засобом проти почервоніння рук є відварна картопля. Зваріть "в мундирі" 2-3 великих картоплини. Тепер почистіть і розімніть його. Можете додати 1-2 ч. Л. будь-якого рослинного масла. Готове пюре рівномірно розкладіть на 2 шматках полотна або складеною в кілька разів марлі і оберніть ними руки. Компрес тримайте до тих пір, поки він не охолоне остаточно.
 
Існує також чудовий народний рецепт біорукавичок: ¼ склянки води змішайте з 2гр. харчового желатину, додайте 15 гр. крохмалю, 20гр. талька і 2гр. борної кислоти. Отриманими "кремом" змастіть руки і дайте йому висохнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити зі старим кремом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 27.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1731

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: