Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 7 міфів про догляд за волоссям

7 міфів про догляд за волоссям

Сьогодні питань про догляд за волоссям, здається, більше, ніж відповідей. Ми вирішили виправити цю ситуацію і попросили експертів розвіяти популярні міфи в цій галузі.

c19fee2c1ac66069ced25b03eb6e8c_cropped_630x350.jpg (13.66 Kb)
Чи правда, що миття волосся кондиціонером ефективніше і корисніше, ніж шампунем?
техніку так званого co-washing, він же conditioner washing, миттєво оголосили б'юті-панацеєю. "Віднесла шампунь на смітник - і волосся стало блискучим і слухняним", - в один голос заявляли актриса Селена Гомес і топ-модель Арізона Мьюз. На ділі ж цей спосіб підходить далеко не всім. Невипадково вперше цей термін був запропонований власницею мережі салонів краси в Нью-Йорку і перукарем з багаторічним досвідом Лоррейн Мессі в її книзі "Кучеряве волосся. Зачіски, стрижка, догляд". Як правило, варіант підходить для людей з кучерявим волоссям або чутливою шкірою голови.

Невже силікон настільки шкідливий?
Компонент, що позначається цим словом, міститься майже у всіх засобах з позначками "гладкість", "сяйво" і "розгладження". Цей полімер не викликає алергічних реакцій і не здатний проникати в організм, а, отже, абсолютно безпечний. Силікон обволікає волосся захисною плівкою, проте якщо він пошкоджений, то відновити його вже не вийде, тому засоби з цим інгредієнтом варто використовувати тільки для створення тимчасового ефекту .

Вважається, що холод руйнує волосся. Чи так це?
Як би шапка ні псувала зачіску, без неї в зимові місяці просто не обійтися, точно так само, як і без регулярних відновлювальних масок і щоденного нанесення живильного масла на кінчики волосся. Мінусова температура неминуче сушить волосся і робить його ламким.

Чи можна розчісувати волосся, коли воно мокре й вологе?
Почекай хоча б 15-20 хвилин після миття, перш ніж приступати до укладання, цибулини на распаренной від води шкірі слабшають і можуть випадати. Крім того, оскільки мокре волосся розтягується, то легко деформується і ламається .

Чи здатні харчування і вітамінні комплекси значно поліпшити стан волосся?
На зміну раціону в нездоровий бік волосся реагує мало не в першу чергу, особливо в міжсезоння, коли організм відчуває гостру нестачу вітамінів і мінералів.

Як у домашніх умовах можна прискорити ріст волосся?
Позитивно на ситуацію може вплинути масло, яке покращує кровообіг, і регулярний масаж. У салоні можна зробити биоревитализацию шкіри голови. Це значно активізує роботу волосяних цибулин і відновлює амінокислотний баланс. Широко відомо, що до цієї процедури не раз вдавалася супермодель Хайді Клум. Інший спосіб без побічних ефектів - корекція раціону в бік збагачених омега-3 і омега-6 продуктів на зразок жирної риби або для початку - прийом риб'ячого жиру в капсулах. Банально, але працює!

Чи справді між шампунями немає ніякої різниці?
Це надзвичайно живуча омана підтримується гучними викривальними криками тих, хто користується продуктами мас-маркету. Як би несправедливо це не звучало, але формули недорогих шампунів і правда майже однакові. Інша справа - професійні засоби. У першу чергу вони поділяються на органічні та неорганічні. І різниця - знову-таки всупереч існуючій думці - зовсім не в шкоді одних і нешкідливості інших, а в термінах досягнення результату. Шампуні з силіконом дають його моментально, але не мають оздоровчих властивостей. Органічні - покращують якість з першого застосування, але естетичного ефекту тобі доведеться чекати досить довго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як харчуватися, щоб волосся було красивим

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 23.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1440

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: