Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 5 способів приховати відрослі корені

5 способів приховати відрослі корені

Одного разу пофарбувати волосся - це значить не тільки порадувати себе перевтіленням, але й автоматично погодитися повторювати цю процедуру щомісяця, щоб підтримувати результат. Щоб образ не втрачав своєї свіжості через поступово відростають коріння, пропонуємо тобі дізнатися про способи, які допоможуть їх тимчасово приховати.

5fec66b8f0ab3feddbaab62e10da4732.jpg (24.63 Kb)
Поміняй проділ

Відрослі корені будуть видні "у всій красі", якщо ти носиш ідеально прямий проділ завжди на одну і ту ж сторону. Розділи волосся на проділ по-новому, з іншого боку, і зроби це більш природно, недбало - не бійся, що лінія вийде нерівною, адже саме це і допоможе зробити так, щоб чітка межа між кольорами була не так помітна.

Спробуй консилер для волосся

Тобі добре відомо про такий засіб, як консилер, - він нерідко виручає тебе, коли потрібно довести макіяж до досконалості і точково замаскувати деякі невеликі недоліки. А знала ти про те, що є також консілери для волосся? Один з таких придумала зірковий стиліст Ріта Хазан і випустила у вигляді спрею в п'яти відтінках, які допоможуть у різних випадках. Розпорошивши його на відстані 20-30 см від поверхні волосся, ти отримаєш ефект підфарбованих коренів; пігменти в складі засобу не бояться вологи і не бруднять руки, одяг, але при цьому змиваються при наступному митті голови.

Додай об'єму

Кучерявим дівчатам, барвником волосся, пощастило більше - кучеряве волосся майже завжди набагато об'ємніше, ніж пряме, воно не лежить гладким "полотном", так що різкий перехід кольорів не так помітний. Це і потрібно взяти на замітку власницям прямого волосся - їм потрібно обзавестися засобами для прикореневого об'єму і з їх допомогою робити укладки.

Збери волосся

Якщо спроби надати волоссю об'єм або, наприклад, якщо пишні укладки тобі не до душі, відмовся від цього зовсім і спробуй ховати корені , частіше роблячи зачіски з гладко зачесаним назад волоссям. Тугі високі або ж низькі хвости і пучки відвернуть увагу від відрослих коренів, особливо якщо дивитися на тебе в анфас.

Скористайся засобом для брів

Якщо брови ти підфарбовувати пудровий текстурою, то нанеси її на корені в потрібних місцях пензлем з жорстким ворсом, якщо гелевою, то розподіли її по кореням щіточкою, яка використовується у флаконах з тушшю. Ти можеш не розрахувати кількість продукту, який знадобиться для маскування коренів, але це не біда - щоб все виправити, буде достатнім розчесати волосся і тим самим прибрати надлишки пудри або гелю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як модно фарбувати волосся весною

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 29.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2757

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: