Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 6 способів оригінально використовувати підводку

6 способів оригінально використовувати підводку

Спокусливий погляд - твоя головна зброя, яку потрібно використовувати на всю потужність. Зробити яскравий акцент на очі тобі допоможуть кольорові підводки і олівці. Бери на замітку оригінальні ідеї для макіяжу та знайомся з підходящими б'юті-новинками!

hbz-eyeliner-alana-06_2.jpg (16.91 Kb)
Морська синява

Сині акценти в макіяжі актуальні ще з минулого сезону, і цієї весни пропонуємо тобі продовжити яскраві експерименти. Наприклад, підкресли погляд підводкою, провівши лінії по верхній і нижній поівках. У внутрішніх куточках очей використовуй підводку світло-блакитного кольору, а з середини повіки малюй темно-сині лінії.

hbz-eyeliner-alana-01.jpg (16.61 Kb)

Рожеві штрихи

Для створення яскравого і незвичайного б'юті-образу озбройся підводкою рожевого кольору. Можеш намалювати ній красиву стрілку, однак лінія на нижній повіці виглядає набагато цікавіше.

hbz-eyeliner-alana-03.jpg (17.93 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найпопулярніших відеоуроків макіяжу у стилі "як стати зіркою"

Зухвалий футуризм

Любиш грати проти правил? Бери на озброєння нову нестандартну техніку: малюй рідким лайнером широку стрілку з пропуском і, за бажанням, нанеси один штрих на нижню повіку.

hbz-eyeliner-alana-05.jpg (16.47 Kb)

Сірий гліттер

Блискучі кремові тіні, олівці і підводки роблять погляд по-справжньому променистим і ідеально підходять для вечірніх образів. Спробуй використовувати такий лайнер незвичайним способом і нанеси його на верхню і нижню повіку, а також у внутрішній куточок ока.

hbz-eyeliner-alana-04_1.jpg (19.19 Kb)

Райдужний погляд

Щоб виглядати по-весняному барвисто, не обмежувати себе у виборі відтінків. Сміливо використовуй олівці різних яскравих кольорів і не обов'язково робити це симетрично. Головна умова - лінії повинні бути акуратними і не зливатися один з одним.

hbz-eyeliner-alana-07.jpg (16.77 Kb)

Подвійний удар

Що може бути краще, ніж ефектні стрілки? Тільки подвійні стрілки, які починаються з середини верхньої повіки або з куточків очей. Пронизливий погляд забезпечений!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 30.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1734

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: