Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 5 хитрощів для ідеальної шкіри, які полегшують щоденний макіяж

5 хитрощів для ідеальної шкіри, які полегшують щоденний макіяж

Макіяж залишається свого роду мистецтвом, навіть якщо щоденна ранкова процедура його створення не здається нам близькою до чогось піднесеного. Шедевр на обличчі в поспіху зборів може і не вийти, але є прийоми, які дозволять робити макіяж красивіше і якісніше, а також витрачати на весь процес набагато менше часу.

29a92641ae261cda9404f66d66f09b.jpg (17.47 Kb)
1. Якщо потрібно позбавитися від тьмяного кольору обличчя, але часу на нанесення пудровий хайлайтера немає, заміни його на рідкий і змішуй краплю або два такого засобу з тональної основою. Такий склад дозволить одночасно вирівняти тон шкіри, замаскувати недосконалості, а також створити бажаний ефект сяйва.

2. Немає простіше способу заощадити час на використанні денного крему (відзначимо, його потрібно не тільки завдати; важливо також почекати, поки він вбереться і висохне), ніж обзавестися BB- або CC-кремом, які обіцяють і догляд за шкірою, і вирівнювання тону.

3. Чи знаєш ти, що рум'янець, отриманий за допомогою помади, нітрохи не поступається за красою тому, який з'явився на щоках завдяки використанню рум'ян? Це так. Стрижнем помади (найбільше підійдуть засоби з м'якою кремовою текстурою) зроби пару штрихів на "яблучках" щік, а потім гарненько розтушуй їх подушечками пальців. Такий прийом допоможе тобі швидко освіжити колір обличчя, якщо рум'ян немає під рукою, а також дозволить зовсім не носити цей продукт з собою і тим самим не завантажувати косметичку "зайвим".

4. Протягом дня у тебе напевно немає часу (а іноді і можливості) підфарбовувати обличчя тональним кремом або ж припудривати його. Додаткові шари цих засобів також не принесуть шкірі ніякої користі - вони, навпаки, тільки сильніше заб'ють твої пори. Жирний блиск не враховуватиме всі ці незручності і у тих, чия шкіра схильна до його появи, все одно виявиться. Тому візьми за правило брати з собою такий б'юті-засіб, як матуючі серветки.

5. Красиві брови за останні пару років набули статусу своєрідного б'юті-культу, а гель для брів для багатьох став елементом базової косметички. Але не для всіх. І не у кожного це засіб завжди є під рукою. Заміною йому може стати прозорий бальзам для губ, яким легко акуратно пригладити волоски брови, або, як це не дивно, лак для волосся - побризкавши ним на чистий пензлик від туші і провівши нею по дугах брів, можна додати їм потрібну форму і зафіксувати її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як нанести макіяж без пензликів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 13.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1278

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: