Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Догляд за волоссям / 12 правил укладки тонкого і довгого волосся

12 правил укладки тонкого і довгого волосся

Хочеш мати розкішне довге волосся з об'ємом біля коренів як у рекламі професійного шампуню? Немає нічого неможливого! Тонке волосся відмінно піддається укладці, якщо ти має ці 12 корисних порад.

013.jpg (32.88 Kb)
Знайди свій шампунь
Зроби ставку на шампунь для тонкого волосся з ефектом прикореневого об'єму.

Відмовся від частого миття
Якщо твоя шевелюра брудниться занадто швидко, практикуй використання сухого шампуню між процедурами вологого очищення. І запам'ятай: тобі використовувати сухий шампунь найкраще на ніч.

Купуй "правильний" кондиціонер
Тримайся подалі від продуктів, на етикетці яких написано "зволоження" і "харчування" - вони обвантажують волосся. Використовуй кондиціонер економно, ніколи не наноси його близько до коренів, краще відпусти 3-4 сантиметри від поверхні шкіри голови.

Завжди використовуй термозахист
Приступаючи до сушіння шевелюри, нанеси на волосся термозахист. Ідеально, якщо він буде представлена у вигляді спрею. Потім опусти голову вниз і пропрацюй корені теплим струменем повітря з фена. Коли волога біля коренів пропаде, візьми круглий гребінець або скористайся відповідною насадкою приладу, щоб просушити вологі ділянки на кінцях волосся. Заверши процедуру холодним струменем повітря, потім почекай декілька хвилин і приступай до наступного кроку.

Вибирай прості укладки
Ти можеш бути в захваті від складних зачісок, представлених на показах високої моди і шоу Victoria's Secret, але все ж для реального життя вибирай більш прості речі. Тонкі волосся не терплять достатку деталей, пафосу й химерності форм.

Уникай багатошаровості
Щоб додати шевелюрі об'єму, багато представниць прекрасної статі вибирають каскадні багаторівневі стрижки. Але варто трохи переборщити з кількістю шарів, і це дасть ілюзію ще більш тонкого волосся. Тому не захоплюйся: 2-3 рівня біля коренів і не більше двох на кінцях волосся - от і все що потрібно, щоб бути досконалою.

Розслабся з приводу начосом
Звичайно, начісування - не дуже корисна процедура для волосся, але виконана за всіма правилами, вона не шкодить здоров'ю локонів, зате дарує їм розкішний об'єм. Ніколи не начісуй волосся близько до поверхні шкіри голови, в кінцевому підсумку це виглядає комічно. Прагни природності, підводь шевелюру, відступивши 3-5 сантиметрів від коренів волосся.

Віддавай перевагу легким стайлінговим засоби
Тонкому волоссю припадуть до вподоби легкі повітряні муси і пінки. Для досконалої укладки потрібно їх зовсім небагато. Волоссю середньої довжини достатньо буде засоби, розміром з волоський горіх, а довгому - з тенісний м'яч.

Полюби бігуді-липучки
Багато дівчат і жінок впевнені, що бігуді - це пережиток минулого, і абсолютно даремно, якщо йдеться про сучасні інтерпретації перевіреного аксесуара. Бігуді-липучки великого діаметру незамінні у створенні приголомшливого об'єму.

Укладай волосся в щадному режимі
Плойка або випрямляч здатні творити чудеса. З їх допомогою можна створити ідеальну укладку всього за кілька хвилин. Щоб не пошкодити текстуру волоса, користуйся приладом з керамічним покриттям. Кераміка рівномірно розподіляє температуру по всій поверхні стайлера, дбайливо завиваючи (випрямляючи) волосся. І пам'ятай, чим менше крок розігріву приладу, тим краще. Тонкому волоссю достатньо 110-180 градусів щоб досягти ефектного результату. Шукай свій температурний режим починаючи з мінімальної позначки.

Фіксуй зачіску лаком
Вибираючи лак для волосся, придивися до засобів зі слабкою ступенем фіксації, призначеним спеціально для тонкого волосся. Переконайся, що продукт не містить спирту, а от комплекс вітамінів і пантенол в складі будуть перевагою.

Плануй відпочинок
Вихідні потрібні не тільки тобі, але й твоєї шевелюрі. Якщо 7 днів на тиждень ти будеш ретельно укладати волосся, користуючись гарячими приладами і стайлінгом, воно швидко втратить привабливий зовнішній вигляд. Хоча б раз на тиждень дозволь волоссю насолодитися природною чистотою і свіжістю, залишивши творчий безлад на голові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відростити левову гриву на голові

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 13.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3102

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: