Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 4 кращих олії для позбавлення від зморшок навколо очей

4 кращих олії для позбавлення від зморшок навколо очей

Одними з перших на обличчі з'являються зморшки навколо очей. Однак, знаючи деякі домашні хитрощі з використанням різних олій, ви можете забути про них на довгий час!

4-luchshih-masla-dlya-izbavleniya-ot-morshchin-vokrug-glaz-1036-59852.jpg (22.71 Kb)
Оливкова олія
 
Змочіть ватні диски в оливковій олії і покладіть на очі хвилин на 10. Після зняття компресу можна зробити легкий масаж подушечками пальців. Якщо додати в 50 г оливкової олії вітамін Е в капсулах, то вийде поживна маска з олії від зморшок навколо очей. Таку маску можна наносити щовечора і тримати її потрібно всього 5 хвилин, причому змивати її не треба, достатньо просто протерти серветкою.
 
Вершкове масло
 
Мало хто знає про ефект вершкового масла від зморшок навколо очей. Їм достатньо просто помазати нижні і верхні повіки і залишити вбиратися на ніч.
 
Ефірні масла
 
Ефірні масла також відмінно справляються зі зморшками навколо очей, оскільки їх молекули здатні проникати в найглибші шари шкіри, піклуючись і живлячи її. Для компресів можна використовувати персикове масло, рожеве, мигдальне та інші.

Кунжутна олія
 
Відмінним засобом від мімічних зморшок є масло кунжутне. Його потрібно підігріти і змастити область, де переважають мімічні зморшки, залишити вбратися приблизно на годину, а залишки зняти паперовою серветкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим корисна біла глина для вашої шкіри

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 29.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3945

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Ксюхаруда 29.05.2015 - 12:10
Очень полезная статья )
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: