Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям / 10 секретів блискучого і довгого волосся як у моделей

10 секретів блискучого і довгого волосся як у моделей

Шовкова наволочка, гострі ножиці та інші несподівані секрети розкішної шевелюри.

main-23195-dacf059d905612a45ed269bd07120538.jpg (35.44 Kb)
1. НОЖИЦІ

Хочете відростити довге волосся? Не забувайте їх регулярно стригти. Звучить іронічно. І тим не менше жертвуючи раз в два-три місяці сантиметром посічених кінчиків, ви попереджуєте подальше розшарування волосини і таким чином "рятуєте" її по всій довжині.

2. КОНДИЦІОНЕР

Навіть якщо ваша шевелюра швидко втрачає свіжість після миття, навіть якщо у вас тонке волосся, навіть якщо ви спізнюєтеся на роботу або побачення - ніколи ні за яких обставин не лінуйтеся використовувати бальзам - ополіскувач. Його головна функція - закрити і пригладити кутикули, які розкрилися після застосування очищуючого шампуню. І якщо цього не зробити, то вам гарантовано не тільки відсутність блиску, але і підвищена ламкість волосся.

3. СУХИЙ ШАМПУНЬ

Усі люблять чисте до скрипу волосся. І тільки саме волосся не люблять такого поводження. Надмірна охайність порушує рН-баланс волосини і позбавляє її ліпідів, таких необхідних для гладкості і блиску. До того ж, за миттям неминуче слідує укладання. А це додатковий стрес для локонів і вашої психіки. Тому привчіть себе через раз замість того, щоб бігти в душ, використовувати сухий шампунь.

4. МАСАЖНА ЩІТКА

Якщо ви готові витратитися на гарну щітку, але можете дозволити собі тільки щось одне, краще вибирайте не круглу для укладання, а плоску з тефлоновими зубцями. З її допомогою ви зможете не тільки розчесати сплутані кінчики волосся, але і робити регулярний масаж шкіри голови, який поліпшить мікроциркуляцію і живлення волосся по всій довжині.

5. ДІЄТА

Насичений омега-кислотами раціон - ще один шанс мати розкішну шевелюру. Доведено, що жирні кислоти роблять волосся більш еластичним і, як результат, менш крихким. Так що терміново перевірте, чи присутня у вашому меню оливкова олія, авокадо, червона риба і насіння льону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити локони і не спалити волосся: правила укладки плойкою

6. ХОЛОДНА ВОДА

Ополіскування холодною водою, не тільки закриває кутикули волосини, роблячи його гладким і блискучим, але і покращує кровообіг шкіри голови. А значить, пасма отримують більше живлення і ростуть швидше.

7. РІЗНОМАНІТНІСТЬ

Якщо ви постійно носите тугий хвіст або високий пучок, не забувайте частіше міняти його "локацію", а часом і просто розпускати волосся. Те ж саме стосується і проділу - його потрібно час від часу зрушувати хоча б на пару міліметрів убік. Справа в тому, що цибулини волосся звикають постійно перебувати в одному положенні, і це їх послаблює. Тепер ви знаєте, як цьому перешкодити.

8. ШОВКОВА НАВОЛОЧКА

М'яка і гладка поверхня шовкового волокна створює менше тертя, статичної електрики і завдає волоссю менше механічних пошкоджень. Так що про поплутане волосся і неохайний ефект bed head можна буде забути.

9. СПЕЦІАЛЬНИЙ РУШНИК

Обов'язково придбайте рушник для волосся з мікрофібри. По-перше, це волокно краще вбирає вологу, і пасма сохнуть швидше. По-друге, воно створює менше тертя і механічних пошкоджень. До того ж, такий рушник важить значно менше звичайного, і не відтягує волосся назад, послаблюючи цибулини, поки ви його носите.

10. ВІДПОЧИНОК

Частіше дозволяйте своїм пасмам відпочити від фена і стайлінгу. Літо - найкращий час для того, щоб дати волоссю висохнути самостійно або навіть на вітрі. Уже через місяць такого "целібату" ви помітите, що раніше недооцінювали природну красу своїх локонів, і їм достатньо всього краплі олії, щоб виглядати розкішно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:40, 14.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1674

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: