Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 3 правила безмежного щастя

3 правила безмежного щастя

Щастя багатьом з нас представляється таким собі журавлем в небі, якого зловити не так-то просто, простіше кажучи - неможливо. Адже щастя - це доля лише вибраних ... В які ще міфи про щастя ви вірите?

fullsizesdfghj.jpg (30.39 Kb)
Правило 1
Примиріться зі своїм минулим

Не варто витрачати багато часу на жалю про те, що не сталося. Не треба лаяти себе за минулі помилки і мучити сумними спогадами. Того, що сталося, не виправиш. Єдине, що ви можете зробити для себе - це витягти зі своїх помилок уроки і рухатися далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виявити хвороби по вигляду нігтів?
 
Правило 2
Не звертайте уваги, що думають про вас оточуючі

Навколишні люди і їх оцінка ваших слів і вчинків не можуть бути для вас істиною в останній інстанції. Картина світу вашої колеги, сусідки або подруги відображає їх власні комплекси, страхи і життєвий досвід. Якщо людина вам каже, що ви ведете себе «занадто зухвало», цілком ймовірно, що він ... просто заздрить вашій сміливості. Роблячи щось, перш за все звіряйтеся зі своїм внутрішнім камертоном: чи вважаєте ви, що цей вчинок узгоджується з вашими принципами і моральними нормами?

Правило 3
Щастя - в русі вперед

Для того щоб знайти своє щастя, варто лише зазирнути собі в душу. Вигнати з неї демонів, які вселяють вам думки про власну неповноцінність, дурості або невдачливості. А зробити це можна, безперервно працюючи над собою, над підвищенням свого інтелектуального рівня, емоційної зрілості, професійної майстерності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 19.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2797

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: