Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 3 експрес-методи підготувати тіло до пляжу

3 експрес-методи підготувати тіло до пляжу

Через кілька днів їхати у відпустку, а ти зовсім не готова до цього? Не страшно, ми знаємо що ти можеш зробити за дні, що залишилися, щоб привести себе в порядок.

woman-in-green-spotty-bikini-on-beach_article_new.jpg (30.33 Kb)
1. За 3 дні до від'їзду. Влаштуй собі розвантажувальний день, протягом якого пий тільки воду і зелений чай. Якщо це занадто суворо для тебе, додай кефір 1% жирності. Після цього дня дотримуйся збалансованої дієти: не їж солодкого і жирного, пий багато води і їж багато овочів. Такий прийом дозволить вивести з організму зайву рідину, а це відразу ж зменшить обсяги. Плюс розвантажувальний день дає відчуття легкості.

2. За день до від'їзду. Зроби дренуючий скраб для тіла. Особливу увагу приділи проблемним зонам. Якщо немає часу шукати відповідний продукт в магазині, зроби скраб вдома. Тобі знадобляться:

морська сіль - 1 ложка;
мелена кава - 1 ложка;
ефірна олія лимона або апельсина - 2-3 краплі;
оливкова олія - 1 ложка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красиві груди: правила догляду

Перемішай всі компоненти і нанеси на вологу розпарену шкіру. Ретельно помасажуй шкіру за напрямком струму лімфи: від колін і вище до стегон. Така процедура також допоможе вивести зайву рідину і додасть шкірі тонус. Після скрабу нанеси антицелюлітний або зволожуючий крем.

3. За 12 годин до від'їзду. Якщо ти не встигаєш зробити все перераховане вище, просто зроби манікюр і педикюр. У тебе відразу підвищиться настрій і з'явиться відпускний настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 26.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2081

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: