Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 10 причин, чому ви повинні любити своє тіло незважаючи на те, що говорять інші

10 причин, чому ви повинні любити своє тіло незважаючи на те, що говорять інші

"Ви могли б бути так красивою, лише скинути пару кілограмів..."
"Ви їсте здорову їжу, то чому ви така товста?"

vesy_vrut_lyudi_zaviduyut_a_zerkalo_voobsze_krivoe.jpg (29.81 Kb)
Якщо ви коли-небудь отримували божевільні коментарі схожі на ці, то вам знайомі почуття, що заполоняють душу після цих висловів: недовіра, шок, гнів, збентеження і, можливо, навіть сором.

Ось 10 причин, чому треба відкинути всі ці емоції та полюбити своє тіло.

1. Єдина думка, що має значення - це ваша особиста думка.
"Не потрапляйте в пастку стереотипів суспільства. Не дозволяйте шуму чужих думок перебити ваш внутрішній голос" - сказав Стів Джобс і він мав рацію.
Задайте собі наступні питання: Чого ви хочете досягти? Що важливо для вас? Як ви можете цього досягти?
Будьте вірні собі. Ваші відповіді на ці питання будуть маяком у вашому житті та будуть направляти вас, незважаючи на зауваження про ваше тіло. Єдиний виняток з цього правила: треба враховувати думку тих, кого ви любите та кому, можливо, можуть заважати ваші недоліки.

2. Ви така яка ви є і це - ідеально.
Отже, у вас немає тонкої талії та просвіту між стегнами? То й що? Можливо ваші стегна можуть крутити педалі на тренажері неначе заведені, а зробити 50 разів вправу для посилення пресу - не кожний зможе. Отже вони годяться, для того, до чого всі інші не здібні.

3. Подбайте про своє тіло.
Мова не йде про надмірні тренування. Ви можете приділити увагу своєму тілу без особливих зусиль: масаж, маски для тіла, обгортування, лазерна епіляція в салоні "Люмен". Це не лише підніме вашу самооцінку, а й дозволить полюбити своє тіло таким яке воно є.

4. Ніхто не знає ваше тіло краще, ніж ви.
Ви вже втратили 10 кг, а інші ніяк вас не залишать? То й що? Зате ваші улюблені джинси знову вам личать, а тіло стало гнучким та здоровішим! Вгадайте, що скаже заздрісна колєжанка? "Чому ти все ще така товста?" Ви починаєте виправдовуватись, ніяковіти... Не приймайте її коментарі близько до серця, вона навряд чи зможе досягти того ж результату!

5. Хтось хоче мати таке ж тіло, як ваше.
Це іноді може бути важко - бачити вашу власну красу, коли ви постійно загорнуті у всі ті речі, що допомагають сховати "неправильне" тіло. Але в цьому коконі є хтось, хто має чудове волосся, красиву шкіру, міцні ноги або сексуальні плечі.
Ось вправа, яку ви можете зробити, щоб допомогти зрушити ваші переконання: попросіть когось, кому ви довіряєте, перелічити те, що він любить у вашій зовнішності. Запишіть відповіді (вони, можливо, здивують вас) і радійте кожній!

6. Сьогоднішнє визначення «досконалості» не є реалістичним.
Відкрийте будь-який журнал та подивіться на моделей у ньому. Багато з ваших знайомих мають такі ж худорляві стегна, ребра, що світяться крізь шкіру та ідеально округлі перси? Отож бо!
Зверніться до мистецтва середньовіччя, де целюліт був окрасою кожної жінки, а великі стегна та складки на животі - ознакою гарантованого материнства. Вважаєте це нездоровим? Можливо...
Тож ви бачите як різняться "ідеальні" моделі жінок в різні часи, чи треба брати до уваги ці стереотипи?
Запитайте модель Кейт Аптон, чи називали її "жирною" або "товстункою". А якщо і так, то навряд чи вони є на обкладинці таких журналів, як Harper's Bazaar, Vogue, Vanity Fair and Sports Illustrated, а вона є!

7. Ваше тіло змінюється з часом.
Майже кожний відчув на собі вплив часу: в підлітковому віці сором’язлива худорлявість, далі більш-менш нормальне тіло, а потім з плином часу треба контролювати свою вагу. А якщо ви - жінка, то після пологів стриї, обвислий живіт та груди просто неминучі. Незалежно від того, на якому етапі вашого життя ви перебуваєте, обійміть його, любіть його, піклуйтесь про нього якомога краще, бо у вас є лише воно.

8. Ви дуже зайняті, щоб придавати увагу неприємним коментарям.
Життя занадто коротке, щоб дозволити собі отримати нокаут від небажаних коментарів від людей, що навряд чи знають щось про вас та про ваше тіло. Ви занадто зайняті: ваша кар'єрa, сім'я, діти, близькі друзі, тренування та все інше, що ви любите, тож не треба зупинятися на негативі та невпевненості інших.

9. Чийсь негатив - це його негатив, а не ваш.
Насправді неприємні речі, які люди говорять про вас, майже завжди пов'язані з їх власною невпевненістю або заздрощами, і не мають нічого спільного з вами.
Що ви можете зробити з заздрісниками? Жити впевнено, зосередитися на людях, що піднімають вам настрій, і роблять важе життя кращим, а не гіршим.

10. Ви унікальні, таких більше в світі немає.
Це людська природа: всі ми хочемо, щоб нас любили. Це часто заважає нам реально поглянути на людей, що насправді не поважають нас. Ми говоримо їм "так", щоб хоч якось покращити стосунки та намагаємось сподобатись. Але от у чому справа: чим більше ви говорите "так", тим менш комфортно почуваєтесь. Хочете, знайти свій власний особистий смак? Позбудьтесь необхідності подобатись і зосередьтесь на тому, що робить вас особливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

14:47, 19.08.2015
Автор: admin
Переглядів: 1937

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Іванна 28.08.2015 - 12:37
Гарна стаття! Дуже іноді не вистачає впевненості в собі та підтримки подруг!
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: