Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 3 способи знайти точку G

3 способи знайти точку G

Ці прості підказки допоможуть тобі досягти максимальної стимуляції точки G і як результат - отримати запаморочливий оргазм. Ти досі не віриш в існування точки G? Значить, ти просто погано її шукаєш! Наші поради допоможуть тобі виправити це прикре упущення.

9gf_ohymjys.jpg (21.7 Kb)
1. Вибери правильну позу. Заповітна точка розташована в передній частині піхви на відстані до трьох сантиметрів від входу. Найбільш підходящі пози для її стимуляції - це doggy style і "наїзниця". Ти також можеш підняти ноги і покласти їх йому на плечі або притиснути до грудей.

2. Будь готова. Як дізнатися, що ви знайшли потрібну точку? Одна з ознак - несподіване бажання сходити в туалет по-маленькому. Твій партнер також зможе визначити, що виявився у мети, якщо намацає невелику опуклість. Експерти радять подивитися перед сексом порно, зробити один одному масаж і збільшити час прелюдії, щоб збільшити приплив крові до статевих органів - тоді ця опуклість стане більш явною.

3. Спробуй техніку "боулінгу". Попроси свого чоловіка розмістити великий палець на клітор, а вказівний - ввести в піхву і злегка зігнути в напрямку вгору. Таким чином, положення його руки буде таким же, як під час гри в боулінг, коли він тримає кулю. Нехай коханий "ходить" вказівним і середнім пальцями, а великим - стимулює клітор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приховані способи підвищити його витривалість в ліжку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 11.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 4185

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: