Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Макіяж / 8 причин, чому тобі потрібна яскрава помада

8 причин, чому тобі потрібна яскрава помада

Тейлор Свіфт, Гвінет Пелтроу, Коко Шанель та інші легендарні дівчата вважають, що правильно підібрана червона або інша яскрава помада може змінити життя кожної з нас. Якщо ти ще не зважилася на такий сміливий колір, терміново прочитай їх висловлювання! "Для мене краса полягає в тому, щоб комфортно почувати себе в своєму тілі. Це яскрава і смілива червона помада!" - Гвінет Пелтроу.

lips_740x1112.jpg (55.21 Kb)
"Якщо тобі сумно, додай ще трохи червоної помади на губи і йди в атаку!" - Коко Шанель.

"Я вірю в манікюр, я вірю в кричущий одяг, в те, що навіть на відпочинку потрібно робити зачіску і наносити помаду. Я вірю в червоний колір і в те, що щасливі дівчата - найкрасивіші" - Одрі Хепберн.

"У мене є всі, без сумніву всі можливі відтінки червоної помади, які можна тільки уявити" - Рита Ора.

"Будь з тим хлопцем, який розмазує тобі помаду, а не туш" - невідомий.

"Налий собі випити, нафарбуй губи червоною помадою і візьми себе в руки - ось мій рецепт від усіх бід"- Елізабет Тейлор.

"Не можу уявити себе без яскраво-рожевої помади. Звичайно, пару днів без неї я якось протягну, але якщо рожева помада назавжди зникне в усьому світі, моє існування стане марним!" - Нікі Мінаж.

"Ти виглядаєш, як Джеймс Дін з мого сну, а у мене на губах класична червона помада, яка зводить тебе з розуму" - Тейлор Свіфт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:00, 24.08.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1777

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: