Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / 13 лайфхаків з використання парфумів

13 лайфхаків з використання парфумів

Парфумерні хитрощі, які допоможуть тобі правильно вибрати і використовувати улюблений аромат.

0_aebb4_1cfdfec2_l.jpg (50.03 Kb)
1. Щоб продовжити термін придатності аромату, не варто зберігати його в теплих і вологих приміщеннях, так як вогкість псує його структуру. Розставляй парфуми у світлих і добре провітрюваних місцях, подалі від вікон.

2. Аромат буде триматися на тілі довше, якщо попередньо нанести на зап'ястя трохи лосьйону без запаху або ... вазеліну. Жирна основа послужить відмінною фіксацією для парфуму.

3. Нанось аромат відразу після душу на оголене тіло. По-перше, волога шкіра краще вбере в себе весь парфумерний букет, а по-друге, так ти не залишиш сліди аромату на одязі і прикрасах.

4. Після нанесення засобу не розтирай зап'ястя, адже так верхні ноти аромату вивітряться швидше.

5. Для стійкості нанось аромат на пульсуючі точки - внутрішній згин ліктя, зап'ястя, зону декольте, за вухами і між ключицями.

6. Щоб аромат поширився легким серпанком, бризни його в повітря і стань у пахучу хмару. Так запах стане ніжнішим і менш різким.

7. Щоб не пересушувати волосся, не варто розбризкувати на них парфуми із спиртовою основою. Бризни аромат на щітку і розчешися, надавши волоссю приємний і ненав'язливий запах. Також можеш використовувати спеціальні засоби, наприклад, серпанок для волосся Miss Dior Hair Mist.

8. Відчуй себе парфумером, створивши свій ідеальний аромат. Експериментуй з ефірними маслами і парфумами, змішуючи їх на блоттер в різних пропорціях. Вибравши відповідну комбінацію, спробуй нанеси її на шкіру: спочатку більш сильний, а потім більш легкий аромат. Але врахуй, що на тілі запах може звучати зовсім по-іншому.

9. Щоб змити залишки аромату із зап'ястя, скористайся вологими серветками для зняття макіяжу.

10. Візитки замість блоттеров - оригінальний і зручний варіант.

11. Нанеси парфуми на зап'ястя, почекай до повного висихання і тільки після цього оцінюй аромат. У перші хвилини тебе можуть ввести в оману верхні ноти, які випаровуються через короткий проміжок часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єва Лонгорія випустила власну колекцію текстилю

12. Виклади на дно ящиків в шафі цигарковий папір, скропи її улюбленим ароматом, і твій одяг та постільна білизна завжди буде пахнути так, як ти любиш.

13. Щоб не носити з собою флакон з парфумами, просочи ароматом ватяні палички і помісти у вакуумний пакет. Всього пара рухів і ти знову пахуча!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:50, 21.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 2586

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: