Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Догляд за волоссям, Макіяж, Манікюр і педикюр / 10 ознак того, що ти погано виглядаєш

10 ознак того, що ти погано виглядаєш

Бути доглянутою - набагато важливіше, ніж вміти професійно накладати макіяж або стильно одягатися. Непомітні деталі здатні або зробити найпростіший образ неповторним, або ж зовсім його зіпсувати.

933146.jpg (18.34 Kb)
Коріння фарбованого волосся, що вже відросло
Класика жанру, так. Недоглянута голова починається з відрослого коріння, будь вони світлими або темними - неважливо ... Якщо вже ти зважилася пофарбуватися в колір, який сильно відрізняється від твого натурального, будь готова стежити за тим, щоб регулярно оновлювати фарбування. Інакше краще не ризикувати, а просто повернутися до свого природного відтінку!

Посічені кінці волосся
Повір, довжина волосся, навіть якщо ти намагаєшся відростити їх ось уже кілька років, не варто того, щоб ходити з посіченими кінцями. Виглядає це дуже недоглянуто - як ніби ти сто років не була у перукаря. У чому ж проблема?

yak-miti-golovu-gospodarskim-milom_703.jpeg (29.79 Kb)

Обдертий лак
Запам'ятай, краще взагалі ніякого манікюру, просто натуральні нігті без лаку, ніж цей жах - обідрані нігті! Особливо дане правило стосується яскравих кольорів - облуплений червоний або бордовий лак здатний загубити найрозкішніший образ. Так що будь уважна і стирай лак вчасно!

Необрізана кутикула і задирки
Руки найчастіше нас видають, і, якщо з облупленим лаком можна розібратися в два рахунки, на те, щоб прибрати кутикулу і задирки, знадобиться трохи більше часу. Здавалося б, яка дрібниця! Ну хто на це дивиться?
На ділі ж з дрібниць складається загальна картина - повір, навіть така деталь, як необроблена кутикула, може зіпсувати все, як би чудово ти не була одягнена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:8 мейкап-порад для дівчат, які носять окуляри

Проблемна шкіра
Висипання на обличчі і чорні крапки, звичайно, не ознака того, що ти за собою не стежиш - позбутися цих проблем часом буває дуже важко. Але, на жаль, опускати руки в боротьбі за чисту шкіру не можна, тому що це одна з головних умов доглянутого зовнішнього вигляду.

Жовті зуби
Пробач за відвертість. Ні, ну правда, зроби з цим щось! Кава, чай і сигарети - ось головні вороги білизни зубів. І якщо від цих звичок немає ніяких сил відмовитися, то регулярно роби відбілювання - процедура далеко не така небезпечна для зубів, як дехто вважає.

Неохайний макіяж
Так-так, ми всі розуміємо, день був довгим і важким, але це не означає, що потрібно ходити з обсипаною під очима тушшю і розмазаним олівцем. Позбутися від цієї ознаки недоглянутості дуже просто - потрібно використовувати праймер під макіяж і носити з собою матуючі серветки, щоб у разі чого швидко виправити ситуацію.

20150224-makeup-1.jpg (153.85 Kb)

Суха і зневоднена шкіра
Наша шкіра потребує постійного зволоження, і не тільки тому, що суха шкіра старіє швидше і схильна до появи зморшок, але ще й з тієї простої причини, що лущення і сухість виглядають дуже неохайно.

Недоглянуті брови
Зараз у моді природні широкі брови, але це не означає, що можна їх не вищипувати, мовляв, та хай ростуть ... Зверни увагу, навіть у моделей, які носять ну дуже широкі виразні брови, сама лінія виглядає ідеально рівною.

Потріскані губи
Бальзам для губ - це річ, яка завжди повинна бути при собі. Багато хто з нас стикаються з проблемою потрісканих і сухих губ - при такому розкладі навіть використання помади здається неможливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:00, 29.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 4920

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: