Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 8 секретів стійкого парфуму

8 секретів стійкого парфуму

Хочеш, щоб улюблений аромат супроводжував тебе якомога довше? Візьми на замітку наші поради і насолоджуйся його звучанням протягом усього дня.

8f812453451cd59944.png (231.36 Kb)
Бережи флакони тільки в темному прохолодному місці
Інакше під впливом тепла, вологого повітря і прямих сонячних променів композиція втратить свою інтенсивність.

Вивчи класифікацію ароматів
Вибираючи новий парфум, читай, що написано на упаковці. Найшвидше слабшають духи з низькою концентрацією парфумерних олій, а саме "eau de cologne" і "eau de toilette". Парфуми категорій "eau de parfum" і "extrait de parfum", у свою чергу, звучать глибше і тримаються довше.

Нанось парфуми відразу після прийняття душу
Волога на твоїй шкірі допоможе "зафіксувати" аромат. З цією ж метою використовуй лосьйон для тіла. Віддай перевагу засобу з маслянистою текстурою і зверни увагу на те, щоб лосьйон був без ароматів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:10 причин, чому твої стрілки виглядають жахливо, і як це виправити

Купи парфумований гель для душу
Іноді на додаток до духів в лінійку входить гель для душу з таким же букетом нот. Використовуй дует з двох продуктів, і улюблений флер огорне тебе з ніг до голови.

Запам'ятай ключові точки
Щоб аромат розкрився на шкірі максимально яскраво, наноси його на теплі ділянки тіла, де чітко пульсує кров: на шию, в улоговинку на грудях, за вухами і на згині рук (біля ліктів і на зап'ястя). Тільки не перестарайтеся і не вилий на себе половину флакона: зупинись на двох-трьох точках.

Не три кисті після того, як збризнеш їх духами
Ця шкідлива звичка призводить до того, що верхні ноти композиції розвіюються і парфуми вивітрюється раніше, ніж ти б цього хотіла.

Носи аромат у волоссі
Але не бризгай шевелюру прямо з флакона - так ти нашкодиш їй спиртами. Краще скропи ароматом гребінець і пройдися нею по локонам.

Обзаведися мініатюрою улюбленого парфуму
Або окуни у флакон пару ватних паличок, заховай їх у пластиковий пакетик і кинь в косметичку. Так ти зможеш освіжати аромат протягом дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 27.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1576

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: